tildainspiration2

 

Hej på er!

 

Hoppas ni har haft en bra dag.

Här har det varit riktigt lugnt idag. Bortsett ifrån springandet til tvättstugan förstås, men när det var klart därnere så har jag faktiskt mest softat, vilat en stund och pysslat lite här hemma. Inga större grejer, men tillräckligt för att jag skulle få en enorm pyssellust. 😀

Jag har lite olika mönster som jag tänkte jag skulle prova. Framför allt är jag helt förälskad i Tilda-designen och jag har hittat en hel hög med ursöta saker som jag väldigt gärna vill göra.

Jag har ju redan en Tilda-ängel som jag har fått av min älskade moster, och jag skulle mer än gärna ha ett par till. De här badrums-Tildorna här uppe tycker jag är såå charmiga! 😀

För att inte tala om de fina små inneskorna eller tofflorna i trälådan!

 

tildainspiration3

 

Ytterligare lite inspirationsbilder för den pysselsugna. 😀

Söta små lavendelfyllda glasflaskor med personliga etiketter, smyckesdocka, tygklädd fotoram och så denna ursöta tygklädda bok med en duva på. En sådan ska jag göra och ha som gästbok här hemma. Den skulle verkligen passa perfekt på hallbyrån tillsammans med de andra sakerna där. =))

 

tildainspiration1

 

Sist ut börjar det bli dags för mig att sy ett nytt förkläde, och den här modellen är en riktig husmorsdröm. 😛
Dessutom tänkte jag prova på att sy några tygklädslar till mina brödkorgar, och den här modellen tyckte jag var riktigt gullig!

 

Jaha, som ni ser så har jag en hel del planerade projekt. *s* Men det får bli en sak i taget. Jag har ju både naglarna och pärlandet här också, så jag ska försöka att inte påbörja för mycket åt gången.

Men någon annan pysselsugen kanske kan få lite inspiration av alla fina saker här på bilderna. 😀

 

Må så gott alla!

 

rosabandet-resize13

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Lite pysselinspiration… :-)”

  1. Nicole Says:

    Hehe det verkar bestämt som om någon tycker att vi skriver för mycket komentarer till varandra då det blir till spam 😉

    Japp jag kommer upp i veckan igen så kan vi prata lite mer 🙂
    puss pusssssss

  2. annelill Says:

    helt underbara saker. Slott och koja har fått in nya höstsaker……..Intreserad.

Posted by Cherlindrea
Dated: 26th oktober 2009
Filled Under: Pyssel & handarbete, Sömnad