handled1

 

Jag måste bara kika in en snabbis och visa er de här! 😀

Håkan kom precis hem ifrån festen, det blev bara några få timmar för honom ikväll pga knät. Och när han kom hade han med sig de här underbara handstickade handledsvärmarna som jag beställde av Tuija, en av vännerna i klubben. Det är hennes mamma som stickar de här vackra handledsskydden och mönstret – som är helt unikt för just mina – är gjort i små broderipärlor som är instickade i värmarna. De är alltså inte broderade i efterhand, utan trädda på stickgarnet och läggs in i mönstret under stickningen.

 

Jag bara älskar dem! 😀 De är både urfina och praktiska, för jag blir ofta väldigt kall om handlederna och får värk när jag sitter vid datorn eller håller på med naglarna. Såna här är så mycket mer bekvämt att ha inne än såna där fingerlösa vantar, som jag tycker att man blir mycket mer begränsad i, och det känns mer ”påklätt”  på något sätt. Och självklart kommer jag att ha de här ute också. Alla mina handskar och vantar är så korta att dom bara värmer händerna men aldrig upp över handleden som jag tycker känns lika viktigt.

 

handled2

 

Jag vet att många blev förtjusta i de här ikväll när de såg dem på festen, och Tuijas mamma säljer inte egentligen utan stickar för husbehov. Men jag hoppas innerligt att min lilla önskan om att få köpa ett par till går i uppfyllelse, för jag vill så gärna ha ett par vita också. Med rosa pärlor. 😉

 

Tack så jättemycket Tuijas mamma! 😀 Dom är verkligen helt underbara!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 14th november 2009
Filled Under: Accessoarer, Mode & Fashion, Pyssel & handarbete, Sömnad