bluelight1

 

En liten bild på vår balkong just nu. 😀

Det är fortfarande ganska mörkt ute, så ljusslingan får vara tänd en stund till. Vi köpte den här i förrgår och nu har den kommit upp. Håkan har varit fascinerad av de här blå ljusen i flera år, så han fick välja färg. =)) Själv satte jag i granris i balkonglådorna i stället för runt räcket som jag hade tänkt från början, och jag tyckte det blev jättefint. Man blir helt enkelt glad av att se de blå lamporna glittra utanför vardagsrumsfönstret, i stället för det kompakta mörkret som annars råder där.

Varenda höst när jag ”packar ihop” sommarbalkongen, så tycker jag den blir så dyster och öde. Men det här gjorde att den helt plötsligt ser lite mer inbjudande ut. 😀

 

Nu ”ropar” Loxy på mig ifrån sovrummet, så då var det dags för vovvepromenad.

Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Blå ljus i granriset”

 1. cecilia Says:

  Tänk va lite ljus kan göra. Så fint de blev!

  Ang din kommentar på min blogg. Visst är de så att man igentligen inte vill ha snö, men de e bättre än lera å regn. Precis som du sa, så blir de trots allt lättare att släpa ut voffsingarna i lite snö, än i lera å regn. Även fast att dom helst av allt stannar inne både vid regn å snö (fniss).

  Hoppas ni får en bra dag idag?! Själv så känner jag mig lite bättre än igår, men tänker ändå vila lite. Vill inte ”ta i” för mycket, då kan de bli bakslag. Men två just nu jobbiga tjejer får jag allt stå ut med i alla fall, dom löper. Betty va i höglöpet igår å Saga kommer va de på Fredag – pust.

  kram

 2. Sussi Says:

  … vad vore decembermörkret utan våra ljusslingor/stjärnor??

Posted by Cherlindrea
Dated: 8th december 2009
Filled Under: Balkong & trädgård, Inredning & design