Allmänt

Sovsöndag… ;-)

blomsterfoto11

 

God förmiddag på er alla!

 

Hoppas ni fått sova gott i natt. Själv var jag uppe vid 8-tiden, bestämde mig för att vila en liten stund till – och vaknade halv 11! Det där med att ligga och dra sig är livsfarligt – i allafall för mig. Jag har aldrig klarat av det utan att toksomna igen. 😛

 

Men jag tror att jag har nåt otyg i kroppen, för jag mår inte riktigt bra. Jag är både snuvig och har huvudvärk och igår sov jag bort hela eftermiddagen och halva kvällen och ändå har jag sovit som en stock hela natten. Det går ju mycket förkylningar nu så det skulle inte förvåna mig om det är nåt sånt på gång. Många omkring mig har varit sjuka och jag brukar ha lätt för att bli smittad. Jaja, vi får väl se om det blir nåt.

 

Idag har jag i allafall inga andra planer än att slöa och njuta av att det är söndag. Ut och mata rådjuren förstås, men det är ju bara ett nöje. Sen får vi se om jag sätter mig med naglarna en stund. Men jag är mest lässugen idag. Jag har lånat en bok av Veronica som jag läser just nu, Traci Lords självbiografi, och den är otroligt gripande och bra. Så en mysdag med bok och filt i soffan idag låter inte helt fel. 🙂

 

Hoppas ni får en fin söndag alla vad ni nu ska hitta på, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Vad kul att du hittade tillbaks till bloggen!! Har haft lösen på den i nästan ett halvår.

    Ska också bara slöa idag och städa lite..kanske handla mat..

    har också läst Traci Lords (tror den hette ”Nattens barn”?) och även Jenna Jamesons självbiografi ”Att älska som en porrstärna” och de var båda jättebra!

    krya på dig !

  2. håller tummarna för att du inte blir sjuk! Men tyvärr är de ju som sagt många som är just förkylda å liknande nu, så man blir lätt smittad. Men hoppas som sagt att du slipper!

    Kram

Kommentarer är stängda.