melba4

 

Lite mer vill ha idag. 😛 Jag har nog drabbats av lite shoppinglust tror jag, för jag sitter och kikar runt på allt mellan himmel och jord på nätet. *s* Det var ett bra tag sedan som jag köpte några nya nageldekorationer, och på Melba hittar man alltid nåt kul man vill ha. =))

 

melba3

 

Såna här små pärlor har jag redan massor av i olika färger, men dom kan jag helt enkelt inte ha för mycket av. Jag använder dem hela tiden i olika dekorationer och dom är perfekta eftersom dom är så himla små. Så några nya burkar med pyttepärlor skulle jag kunna tänka mig att klicka hem. 😀 55:- burken kostar de här på Melba.

 

melba2

 

Något som är toksvårt att få tag i här i Sverige är såna här nageldekorationer. Dom är väldigt typiska för japansk nagelkonst och man kan även använda dem till att dekorera sin mobiltelefon, ipod, dator eller liknande. Melba har tagit in lite olika sorter i form av klubbor, glassar, tårtbitar, hjärtan m.m. och de säljs i förpackningar om 5 för 35:-

 

melba1

 

Inga nageldekorationer, men däremot ett riktigt klipp kan man göra på lösögonfransar på Melba. De finns i flera olika sorter och säljs för otroliga 15:- paret. Jag ska klicka hem ett par och se om dom är bra. I såfall kommer jag lägga upp ett lager. 😛
Kolla även in deras Eyelash Deluxe – tokhäftiga lösögonfransar i massa kul färger. =))

 

melba5

 

Sist ut – de här urgulliga diademen måste jag bara ha! 😀 Problemet är bara att de finns i massor av fina färger. Jag måste alltså välja. *skratt* Men jag ska helt klart klicka hem ett par eller tre. Så söta! =)) 129:- styck.

 

Samtliga produkter kommer ifrån Melba.se

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Vill ha från Melba.se”

  1. Monica H Says:

    Kul med godis på naglarna:)

Posted by Cherlindrea
Dated: 7th april 2010
Filled Under: Makeup, Naglar, Shopping, Skönhet & hälsa