hkspeakers1

 

Hej hej alla!

 

Jag ska snart lägga mig och försöka ta igen lite förlorad nattsömn här. Men först måste jag ju bara visa mina underbara, toksöta högtalare som jag fick av min systers kompis Michaela igår! 😀

Efter lite pyssel hade Håkan lokaliserat det lilla glappet som vi visste skulle finnas nånstans, och fixat det så att det går att använda dem utan problem. Och jag är bara såå himla glad för dem! Sååå söta! 😀 Som ni ser på bilden på står de vid och på min lilla mini-pc, så då kan ni tänka er ungefär hur små dom är. Dom passar helt perfekt till min lilla rosa dator. =))
Ljudet är väl ungefär som man kan vänta sig av högtalare av den här sorten och prisklassen, inte något dunderbasljud om man säger så. 😉 Men det duger helt perfekt till mig, och det är ju en otrolig skillnad mot datorhögtalarna i laptopen eller mini-pc’n.

Så jag är supernöjd med dem, både för att jag fått högtalare att lyssna med nu, och för att dom är jordens sötaste förstås. =))

 

heart123 Massa tack igen gulliga Michaela! 😀  heart123

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to “Mina Hello Kitty-högtalare till datorn & I-Phonen! :-)”

 1. Fröken Viktig Says:

  Guud vilka söta högtalare 🙂 Jag blir ju helt kär av att gå in på din blogg. Hello Kitty är bäst 🙂

  Så roligt med en lång kommentar att läsa. Ja krocken var inte rolig, trots att den var liten. Men det är den tredje i vårat sambo liv så man bli skakis bara för att. Jag har känt av nacken och ena axeln lite efter detta. Röcks bakåt rätt kraftigt av bilbältet. Men den snälla sjukgymnasten på vårdcentralen har gett mig övningar som ska hjälpa mig att få bort den stela känslan! Det lustiga i det hela är att motparten inte ännu har anmält olyckan till sitt försäkringsbolag. Oss gör det inget, hon åker i vilket fall som helst dit på det då det är solklart att hon är vållande till olyckan – men det är så träligt att behöva vänta på svar…

  I förra helgen på lördagen så satte jag mig faktiskt bakom ratten igen. Stolt, men tusan så nervös jag var, mådde riktigt dåligt av hela situationen. Men nu ska här övas. Rädslan ska bort, för körandet i sig har jag inget problem med.

  🙂 Nu fick du en halv roman tillbaka. Hoppas att ni får en mysig valborg. Kramis

  Och lycka till med rökavvänjningen, eller var det gottis du hade ersatt det med nu(?) Hur som, kämpa på! Knapra på en morot istället 😛

 2. Helén Says:

  Så himlans söta. Det är inte svårt att låta bli och smälta för alla goa/söta Hello Kitty saker.Jag var helt tokig i henne när jag var liten, men då kallade jag henne själv för nutte.

  Tack för tipset gällande Cellbes, ska kolla detta. Dom rosa gardinerna från Jotex var helt slutsålda och inget nytt leveransdatum finns. Hittade ett par andra hos Ellos, så jag får se hur dom blir.

  Måste bara få fråga. Typsnittet på texten du har till denna bild, vad heter det? Super fint var det i varje fall.

  Jag hoppas att du får en dunderbra valborg utan huvudvärk!

  Massor av kramar H

 3. Monica H Says:

  Jättfina! Trevlig valborg:)

Posted by Cherlindrea
Dated: 30th april 2010
Filled Under: Söta Prylar