indiska4

 

Från skinnkläder till indiskt. 😀

Jag läste idag att Jade Jagger har gjort en kollektion för Indiska, med både kläder och inredning. Riktigt fina saker måste jag säga. Jag är inte mycket för att inreda eller klä mig helt i indisk stil, det kan kännas lite för mycket tycker jag. Men vissa saker, en detalj här och där kan vara jättefint! Och jag tycker verkligen om den här kollektionen. Den är ljus, somrig och riktigt glad!

 

indiska2

 

Sjal och liten väska som finns i flera andra färger.

 

indiska3

 

Vackra kuddar och en otroligt fin lykta som jag funderar på att köpa till balkongen i sommar. Jag inbillar mig att den kommer att vara enormt vacker när man tänder den på kvällarna där ute. 😀

 

indiska1

 

Sött porslin! Man behöver ju faktiskt inte köpa tallrikarna i stor mängd som mattallrikar om man inte vill. Själv skulle jag kunna tänka mig en sån här som kakfat till sommarens fika ute i värmen. 😀 Och temuggarna älskar jag! Den rosablå är favoriten förstås. 😛

 

Ni hittar resten av kollektionen och övriga färger på Indiska’s websida och deras speciella Jade Jagger-sida.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Jade Jagger for Indiska”

  1. Linnea Says:

    jag säljer armbandet från kollektionen, jättefint, men ett felköp av mig 🙂
    http://minafinabloppis.blogspot.com/

Posted by Cherlindrea
Dated: 7th maj 2010
Filled Under: Inredningsprylar, Kläder & skor, Köksdetaljer, Mode & Fashion, Shopping, Textilier