hktoffla1

 

Det här är inte en sak som borde vara en Vill ha vid den här årstiden, men på grund av frånvaron av värme ute så är det tyvärr det. Eller tyvärr och tyvärr – den är ju helt underbar egentligen och det kommer ju trots allt en höst och vinter framöver igen. 😉

 

Dagens Vill ha är nämligen en stor Hello Kitty-toffla som man kan stoppa in båda fötterna i när man till exempel sitter vid datorn eller uppkrupen i soffan. 😀 Fördelen med att sitta i närheten av en dator är nämligen att man kan stoppa in en usb-kabel i den och därmed få ännu varmare toffla. 😛

Det är sorgligt att behöva erkänna det men jag går fortfarande i dubbla sockor här hemma på grund av våra kalla golv. Alltid ett par vanliga sockar och ett par Chenille över dem. Orsaken är väl just nu att värmen har dragits ned i huset trots att det inte är tillräckligt varmt ute för detta ännu.

Så jag skulle mer än gärna ha en sån här härlig toffla att stoppa fötterna i när jag sitter med mini-pc’n i soffan på kvällarna. 😀

För tillfället är de utsålda men kommer väl förhoppningsvis in igen eftersom de ligger kvar i sortimentet. Du hittar dem på Gadgetgirl.se och 295:- får du punga ut för att få varma fötter med en sån här. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Dagens Vill ha – Hello Kitty toffla med värme!”

  1. Veronica Says:

    Har funnits på Tradera till betydligt bättre pris. Funderade på att köpa såna men jag beställde ett par rosa HK flip flops istället. Trodde ju att det skulle bli varmt nu! Kram på dig

  2. cecilia Says:

    jag vet inte om jag sagt de till dig – men vi har en Hello Kitty butik i stan. En hel butik med bara Hello Kitty. http://www.kittyfan.se

    kram

Posted by Cherlindrea
Dated: 11th maj 2010
Filled Under: Kläder & skor, Shopping, Söta Prylar, Tips!