loxynatt71

God kväll på er alla söta!


Det har blivit dags för mig och min lilla sötnöt att hoppa i säng här. 🙂  (Loxy alltså. Håkan är fortfarande på jobbet.. 😉 *s*)  Vi tog en liten promenad tidigare i kväll, bort till affären där jag passade på att köpa lite kvällsgott, för det tyckte jag att jag hade förtjänat en ensam kväll som denna. 😛 Sedan har jag tillbringat kvällen framför tv’n och ytterligare ett avsnitt av den norska kriminalserien som började förra veckan. Eller avsnitt är väl fel uttryckt egentligen. Förra veckan gick Ormbäraren, en serie i två delar med den norska kriminalaren Cato Isaksen i spetsen. Ikväll var det alltså dags för ytterligare en mini-serie med samma personer i huvudrollerna, Drömfångaren, även denna i två delar. Andra delen sänds i morgon kl.21.00 på kanal 9.

Serien är en filmatisering av Unni Lindells deckare och förutom Ormbäraren som har gått, och Drömfångaren som går nu, så kommer ytterligare fyra filmer visas; Sorgmantel, Nattsystern, Orkestergraven och Honungsfällan.

Jag tycker dom har varit riktigt bra hittills, lite Norges svar på Beck eller Wallander typ. 🙂 Hur som helst, missar du någon del så går den att se gratis på Kanal 9 Play under en vecka efter sändningstillfället.

Men nu får det vara slutbabblat om filmer för ikväll. =)) Jag är toktrött och i morgon måste jag vara både frisk, utvilad och lugn för då ska lilleman in till vetten igen. Jag gillar inte alls det där, men han måste få öronen genomgångna, det är absolut viktigast! Jag vill inte att han ska få uppleva sådan smärta av öronhinneinflammation en gång till. 🙁   Ja, det andra är ju förstås superviktigt också, så det ska bli skönt att få allt gjort även om det är nervöst både innan och under tiden.


Ha nu en fortsatt mysig kväll, och en god natt när det är sängdags för er del.

Jag kikar in i morgon bitti en sväng om det inte blir för stressigt, men det tror jag knappast. Vi ska ju inte vara hos vetten förän kl.11.

Sov så gott alla, och på återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 7th juli 2010
Filled Under: Allmänt, Blandade ämnen