headset1

God kväll därute!

Då var jag äntligen klar med all disk och annat efterarbete i köket efter dagens bak. Jisses, vilket jobb! Men vilket resultat! 😀 Nu kommer jag inte kunna baka på minst ett par månader även om jag skulle vilja – det finns ingenstans att göra av det. *s* Frysen är knökfull. =))

Hur som helst – måste ju bara visa min nya grej till min iPhone – ett bluetooth headset! 😀 Något bättre för en telefongalning som mig får man ju leta efter! Visserligen fanns det ett handsfree med telefonen när jag köpte den, men det är ju ingenting emot friheten som ett bluetooth ger.

Mitt headset är ett LG HBM-580 bluetooth headset – TITAN och det är oerhört smidigt. Man sätter fast det vid örat med en liten, mjuk och nästan osynlig plastbygel som sitter perfekt. Det känns knappt att man har ett headset på sig. Mitt på finns en universalknapp som man sköter det mesta med, förutom volymen som sitter på sidan.

Det här headsetet kommer ifrån My TrendyPhone.se som har massor av roliga saker till både mobilen, datorn, kameran och allt vad man kan tänka sig och priserna är riktigt bra! Webbutiken är lättnavigerad och man kan söka efter tillbehör efter vilken modell man har. Det finns massor av bra och roliga iPhonetillbehör som jag skulle kunna tänka mig, och ett sånt här bluetooth headset rekommenderar jag starkt. 😀 Mitt har en räckvidd på ca 10 meter och det funkar kanonbra! Jag går omkring i hela lägenheten utan problem eller störningar, och idag när Håkan ringde från jobbet och det var ett himla liv här hemma på hundar, syskon o.s.v. så stängde jag in mig på toaletten för att höra något. *s* Men min iPhone låg kvar ute på köksbordet och ändå pratade jag utan problem. Det här är säkert ingen nyhet för vissa, men jag är grymt imponerad! *skratt*

Med tanke på hur många timmar jag brukar tillbringa i telefon med Veronica så är nog det här något av det bästa jag kan ha. 😛 Ikväll stökade jag undan hela jättedisken efter baket samtidigt som jag pratade med Håkan i telefon. Såå smidigt! 😀

Nu ska jag ta och koka mig en kopp te och slappa en stund framför tv’n efter en intensiv dag. =))

Ha en jättefin söndagskväll alla, och på återseende!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 22nd augusti 2010
Filled Under: Kamera- och dator, Shopping, Tips!