lillisol1

 

Hej därute alla!

 

Det blev verkligen en riktigt fin dag idag! 😀 Inte speciellt varmt, som sagt, bara 15 grader här just nu. Men soligt i mellanåt i allafall. =))

Jag har haft fullt upp med tvätt idag igen. Det låter som att vi drar ner mängder med tvätt varje dag, jag tvättade ju för bara fyra dagar sen. *s* Men det blev en massa nytt i tvättkorgen efter garderobsröjningen, saker som jag tyckte hade legat för länge i garderoben och då blir det lätt lite unket. Men nu är allt klart, det är bara tvätten på torkställningen här uppe i vardagsrummet kvar att ta hand om. Jag funderar på att lyfta ut den på balkongen nu i stället, när solen ligger på här. Lilleman har placerat sig på en kudde precis vid balkongdörren där solen lyser in. 🙂 Han vill gärna ligga i solen, men tycker det är för kyligt ute. Smart hund. 😛

Hur som helst, jag nämnde ju att jag hade ett litet måleriprojekt idag.

 

parad1

 

Jag fick nämligen en paradhanddukshängare av min mor igår. 😀 Jag har velat ha en sån jättelänge, men det är en sån där typisk grej som det aldrig blir av att jag köper. Nu fick jag en i allafall, och den här har jag tänkt att måla om vit. Jag vill ha allt ”fast” bohag, möbler och annat i trä vitt och sen kan man lägga till färger i textilier och annat i stället. Så till den här ska jag sy en paradhandduk sen, och brodera något färgglatt mönster med min broderimaskin. Det tror jag kan bli riktigt fint! 😀
Dock blev det inget målande idag som jag hade tänkt mig. När jag rotade bland mina färger upptäckte jag nämligen att den vita färgen var slut. Jag var helt säker på att jag hade kvar, men där stod bara rosa och lila färg. Ingen färg jag vill ha min hängare i precis. =)) Så jag måste iväg och köpa färg innan jag kan sätta igång med det här.
Förutom paradhanddukshängaren så fick jag även ett jättesött handvirkat brickband som jag inte har fotat nu. Jag tänkte jag skulle stryka det först och få det på plats, och så tar jag ett par bilder sen. Men en sak som jag fick kunde jag inte låta bli att fota… 😉

 

hkstickers11

 

Jag fick nämligen en karta med ursöta Hello Kitty-stickers också. 😀 Den här kartan är i A4-storlek ungefär, så det är lite större stickers, och av sån där ”vadderad” sort, tjockare helt enkelt. Några är borta ifrån arket för jag har redan satt fast ett par på min dator. 😛

Anledningen till att mamsen kom med små presenter till mig i går är att hon och min moster varit iväg på Rångedala marknad och kommit över massa fynd där. =)) Jag hade själv velat åka dit, och hade faktiskt planer på det ett tag. Men tyvärr stoppade huvudvärken mig. Extra irriterande när jag hörde av mamma att det fanns mängder med köksbord till salu där. Jag är nämligen på jakt efter ett träbord till köket. Ett vanligt bord som jag ska måla vitt sen. Och det kanske jag hade hittat därute igår. Men men, det kommer väl fler tillfällen får jag hoppas.

 

sassiebus1

 

Nu ska jag snart ner till min mor och äta middag, men först ska jag ta och frisera Sassie litegrann. *skratt* Kolla på honom här. Jag tog kortet alldeles nyss och lägg märke till hans morrhår! Haha! Hur i hela friden kommer det sig att dom växer så där? Helt böjda och inåt ögonen? Jag brukar inte röra morrhåren på några av mina djur, men när jag ser att dom irriterar ögonen så måste jag ju fixa till dem lite. 🙂 Sassie har redan spanat in sax och klotång på bordet, och ligger på halvsprång bredvid mig. Jag brukar få lura honom för att få tag i honom inför såna här saker. Vi får väl se om jag lyckas hugga honom innan han sticker iväg. 😛

 

Må nu så gott alla, och ha en fin eftermiddag!

På återseende senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Lite smått och gott från dagen…”

  1. Sandra Says:

    Gud vad fin din hund ser ut! Och verkar som han har det mysigt och bra också:). Det känns alltid som att jag behöver tvätta! Men skönt är det när allt är rent:)

  2. KäckaBecka Says:

    Hejje!
    Naaaaw, vilken pärla! Sååå himla söt kissemiss. Mitt hjärta brinner för katter och det tror jag du redan förstått, hihi. Snacka om en riktig söting i alla fall. Likadan som min svarta hårboll 🙂
    Önskar dig en jättefin fredag! Kram

Posted by Cherlindrea
Dated: 30th augusti 2010
Filled Under: Allmänt, Pyssel & handarbete