bingoloxy1

 

Dåså! Då har lilleman och jag varit ute på en ytterst blöt morgonpromenad. 😉 De här fotona tog jag dock i går, när vi var ute och Loxy hade på sig sin fina Bingotröja från Posh Pooches. 😀 Den är såå fin! Mamma har en likadan fast i rött till Elliot, men i år tänkte vi lånbyta en stund så vi får lite rolig variation. =))

 

Hur som helst, vi bestämde att det blir eftermiddagste med hembakt bröd hemma hos mamma, så då har jag förmiddagen på mig att städa klart här hemma. Det första jag ska ge mig på nu är badrummet, och sen blir det alla ”roliga” glashyllor som ska putsas… Tjoho! 😛

Avslutar med några såå söta Jätte-vill-ha från PoshPooches.se! 😀

 

posh1

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to “Loxy i sin underbara Bingotröja! :-)”

 1. Posh Pooches [TÄVLA] Says:

  Hej

  Vad tyckte du om Pinkaholics nya kollektion? Vi fick hem våran beställning igår och jag är lyrisk!

  Hoppas allt är bra med er annars! Kram

 2. Susanne och Chanel Says:

  Så fin Loxy är i tröjan 🙂 Den ser så varm och mjuk ut.
  Jag vill också ha den lilla rosa tröjan med öron. Den är så söt!
  Hoppas att allt är bra med er.
  Kramar från Susanne och Chanel

 3. Mickan Says:

  Åh, så söt! 😀

Posted by Cherlindrea
Dated: 14th september 2010
Filled Under: Hundsaker, Loxy, Shopping