vinnare-cliniderm1

 

Hej på er alla!

 

Nu ska jag äntligen presentera vinnarna i Cliniderm-tävlingen som jag hade möjlighet att få ha här på bloggen eftersom jag buzzar dessa produkter just nu. För er som inte vet vad en buzzador gör, så provar vi olika varor, tjänster eller produkter för olika företag, och berättar sedan om dem för andra runt omkring oss. Ibland får vi berätta vår egen uppfattning om varan, ibland har vi möjlighet att dela ut varuprover så att även vänner och bekanta kan få prova och säga vad de tycker. Gå gärna in via min inbjudan här, och anmäl dig själv som buzzador. Många har gjort det och tycker det är jätteroligt att buzza.

 

I den här buzzadorcampanjen har jag alltså haft en tävling här på bloggen där jag har haft möjlighet att lotta ut fyra stycken provpaket med produkter ifrån Aco’s nya märke Cliniderm, speciellt utformat för kvinnor i norden.

Efter att ha gått igenom alla motiveringar och kontrollerat svaren på de två tävlingsfrågorna, så har jag sedan slumpvis dragit fyra vinnare från dessa som följt alla tävlingsregler.

Därför kan jag nu presentera de fyra som har vunnit varsitt fräscht skönhetspaket ifrån underbara Cliniderm:

 

grattis-lila1

 

Säger jag till Linnéa, Maria W, Marita och Anne! 😀

Jag kontaktar er på mail för hemadresser så jag kan skicka era vinster till er. Hoppas ni ska få lite stor glädje av de här produkterna som jag har.

Och appropå på det, så kommer jag att fortsätta berätta om hur Cliniderm fungerar för mig. Sedan jag startade med den här hudvården så har min hud blivit enormt mycket finare. Det var längesen jag var så nöjd med en produkt. Så som sagt – jag kommer att blogga mer om Cliniderm och dess verkningar på vissa av mina hudvårdsproblem i framtiden.

 

Men det var bara en liten parentes. 😀 Stort Grattis igen till er fyra vinnare och tack också till alla er andra som varit med och tävlat. Jag vet att vissa bloggar fortfarande har sina Cliniderm-tävlingar igång runt om ute på nätet. Så vill ni ha en chans till så googla efter Tävling-buzzador-cliniderm så har ni kanske turen att hitta någon som inte gått ut ännu.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 23rd januari 2011
Filled Under: Allmänt, Tävlingar