halsband21

Hej hej därute!

Det blev som jag trodde, en riktigt fin dag idag också. 🙂
Min mor tittade upp en sväng med Elliot och gjorde mig sällskap på en fika och sedan har jag tillbringat en lång, trevlig stund i telefon med Veronica. 🙂 Lilleman har varit lite halvless idag också, men han piggnade till lite när Elliot kom och även när han bjuds på Frolic. Så jag tycker helt enkelt det verkar som han är uttråkad och deppig. Men i morgon ska vi till veterinären och så får han gå igenom honom ordentligt. Ska passa på att vaccinera honom också för det är ändå dags för det nu.
Han tyckte i allafall om att gå och snoka i gräset idag när vi var ute. Jag letade upp varenda snöfria område jag kunde hitta och det märks att han älskar att få gå på barmark igen.

Från det ena till det andra – det här halsbandet köpte jag också på Presentbutiken i Knalleland i söndags. Det är riktigt fint i verkligheten, ett riktigt glittrigt och blingigt halsband som passar perfekt till något festligt tillfälle. 😀 Det är riktig tyngd i det, vilket gör att det känns lite mindre plastigt. Jag köpte faktiskt två halsband men det andra slänger jag in vid ett annat tillfälle. 🙂 Detta passar i allafall jättebra till mitt nya strassarmband.

Nu ska lilleman och jag ta oss en eftermiddagsvila. Jag har gjort klart ett nytt nagelset idag också, och det tog ett bra tag. Inte sådär superproffsigt kanske, men tidskrävande. Jag ska försöka fota det senare.
Men vila var det alltså. Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 9th februari 2011
Filled Under: Accessoarer, Mode & Fashion, Smycken & Bling Bling