kursmaterial1

 

Hej på er därute!

 

Jag står här vid köksbordet och roar mig med att gå igenom allt spännande kursmaterial som vi fick igår. 😀 Vi har ju redan gått igenom det förstås, men det gör ju inte det hela mindre roligt för det. *s* Det är ett startpaket med bland annat UV-lampa, geléer, filar, lacker, olja, remover, osv. som ska användas under kursens gång, så det här ska vi ha med oss varje kurskväll. Jag står här och grubblar på om jag ska låta det ligga kvar i kassen som vi fick allt i, eller om det hade varit smidigare att packa burkar, flaskor och annat i en box – typ beautybox – eller liknande? Hmm..jag vet inte..? Jag måste ju ändå få med mig lampan. Får se hur jag gör längre fram, men ikväll tar jag nog bara med mig kassen som den är.

Har även suttit och läst några sidor i kompendiet, och även om det är saker som man tycker är roligt och därför förmodligen har lättare för att lära in det, så är det ju ganska mycket information. Så det gäller nog att läsa lite varje dag för att plugga in teorin. Men som sagt, inte mig emot. 😀

 

berlocker3

 

Det kom ju ett par nya berlocker igår också. 😀 Jag tömde brevlådan på väg till skolan igår så jag hann aldrig blogga om dem tidigare på dagen. Men här är de i allafall – en liten rosa klänning och en liten kaffe- eller tekopp, vad man nu vill. 🙂 Hur söta som helst och precis så små som jag hoppades.

 

Men nu fick jag ett telefonsamtal här som jag ska ägna mig åt. 🙂 Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 4th mars 2011
Filled Under: Naglar, Skönhet & hälsa, Smycken & Bling Bling