smycke22

 

Hej på er alla!

 

Det kändes lite för sent att säga god morgon nu.. *s* Så jag hoppar över den delen idag. Det har varit lite mycket denna söndag, så trots att jag klev upp vid 10, (sovmorgon är aldrig fel..*S*) så har jag inte hunnit blogga förrän nu. Men så är det ibland. Förhoppningsvis kan jag ta igen det under dagen. 🙂

 

Nu har jag ägnat en stund åt vår klubbhemsida och ska även fixa med lite annat innan jag kan ta mig en stund i nagelhörnan. 😀 Jag måste träna på nagelbyggandet så att jag får lite mer kläm på det tills på torsdag när vi ska bygga på modeller. Det är faktiskt svårare än man tror, och framför allt nu – när ma fått lära sig hur det verkligen ska gå till. Det som jag hade svårt att få till i fredags var den högre punkten mitt på nageln som ska byggas upp. Ska visa er framöver med bilder vad jag menar. 🙂

 

I fredags kom det även lite fler berlocker. 😀 Nu är det bara fyra stycken kvar som inte har kommit om jag har räknat rätt, och av dem ska mamma ha två. Men i förrgår kom alltså dessa sex, och några av dem skickades i jättesöta små organzapåsar.

 

smycke12

 

Det är så olika hur de olika Traderasäljarna skickar sina saker. Vissa av berlockerna har kommit i vanliga kuvert medans vissa har skickats i vadderade brev. Vissa har lagt dem löst medan andra lagt dem i såna här små påsar. I ett paket fick jag även med nåt slags godis. 😛 Så som sagt – det är otroligt olika!

Nu sitter det i allafall berlocker på nästan alla länkar på armbandet. Hur tufft som helst tycker jag! *s*

 

Nehepp, om man skulle få klart lite grejer här nu så jag kan komma igång med naglarna. 🙂

Ha en jättefin söndag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to “God förmiddag – och fler berlocker.. ;-)”

 1. Virre Says:

  Jättefina berlocker! O kul med ett sånt unikt armband!
  Ha en bra söndag! O behöver du en modell till på torsdag så är jag ledig 🙂 Kram på dig

 2. Elin Says:

  Åh klackskon gillade jag! =)

 3. kaffehörnan Says:

  Hej
  Vilken härlig blogg du har

Posted by Cherlindrea
Dated: 6th mars 2011
Filled Under: Allmänt, Smycken & Bling Bling