smycken5

Hej på er!

Nu har jag vilat en liten stund och förberett för vår våffelmiddag. 🙂 Jag väntar bara på att Håkan ska vakna så ska jag börja grädda dem. Tänkte under tiden passa på att visa mina nya smycken som jag köpt nere på Borås nagelskola. 😀

Här ovan på rubrikbilden ser ni det som jag tror är mitt favoritsmycke av dessa, ett armband med kraftig kedja och en härlig tofs att ”luddra” med. *skratt* Det finns även likadana halsband.

smycken4

Detta armband är av märket Kreativ insikt som jag nämnde i ett blogginlägg härom dagen. Där finns både armband plus korta och långa halskedjor, och till dessa kan man köpa till lösa berlocker med olika texter på, så kallade budskapssmycken. Själv har jag ett hjärta och en smal tag i mitt armband, med texten ”Gå dit hjärtat leder dig”.

smycken3

Det här armbandet har jag inte hunnit använda ännu, men jag tycker det är supersnyggt! Det består av flera mörka kedjor i olika tjocklekar som nästan ser ut som hematit, tillsammans med ett par strasskedjor.

smycken21

Sedan har det blivit ett antal par örhängen också. 😛 Dessa här ovan tycker jag är sjukt snygga, speciellt de rosa förstås. Inte bara för att de är rosa faktiskt…hehe..utan för att de är så stora. Det känns riktigt ovanligt med så stora pärlor i öronen, när jag var liten så var det mest riktigt gamla pensionärer som hade det. *s* Men jag älskar de här! 😀

smycken6

Sist ut kommer ett gäng örhängen med riktigt mycket glitter. 😀 Ett par med gnistande fyrklöver, bilden blev tyvärr lite oskarp. Ett par med blommor gjorda av små strasstenar och ett par små pärlor infattade i en glittrande rund liten ”ram”.

Jag har köpt ytterligare ett par, likadana som de med pärlan i här på sista bilden, men med en strassten i stället. Men de fick mamsen när hon fyllde år i onsdags.

Jahapp, det var mina nyaste smycken ifrån nagelskolan. 😀 Nu ska jag sätta igång att grädda våfflor. Ha en fortsatt mysig söndag alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 27th mars 2011
Filled Under: Mode & Fashion, Smycken & Bling Bling