Allmänt

Dagens Vill Ha – Laptopväska

datorbag1Jag blev grymt inspirerad av Jessicas inlägg om datorväskor i hennes blogg härom dagen, eftersom jag själv just köpt en ny bärbar med en 17″ skärm som inte får plats i min gamla datorväska. Och den här gången vill jag något roligare, och inte en vanlig svart portföljliknande sak.

 

 

 

 

 

 

datorbag2

 

Sweet Seventeen, den här lila datorväskan från Style4iT, samma webbutik där Jessi hämtat några av sina förslag, är visserligen lite av portfölj också, men så himla mycket roligare än de gamla vanliga. Den är gjord i canvas med skinndetaljer och satinfoder, design Melissa Beth. 1795:-

 

 

 

 

 

 

datorbag3

 

 

Radical Wave är en riktigt snygg variant för att vara den sportiga typen tycker jag. Och dessutom kan jag tänka mig en datorväska som absolut inte ser ut som en datorväska, för säkerhetens skull helt enkelt. Inte för att jag är ute och springer på skumma ställen nattetid med min laptop så ofta, men man vet ju aldrig… *s* Den här väskan är gjord i terylene, finns även i rött och grönt och är tillverkad av Krusell. 595:- hos Style4iT.

 

 

 

 

datorbag4

 

 

Klart snyggaste av dem alla! Komen Geneva eller ”Rosa bandet-väskan”, i nylon med rosa detaljer i konstläder. Väskan är speciellt designad för kvinnor med särskilt sminkfack och andra små innefickor för mobil, pennor och tillbehör. Tillverkare av väskan är Mobile Edge som skänker 10% av all försäljning till bröstcancerfonden via Susan G. Komen Fondation. Väskan kostar 1295:-, även den på Style4iT.

Kolla även in alla andra väskor och coola datoretiketter. Det finns hur mycket kul som helst i webbutiken.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...