Allmänt

”Kan själv!” ;-)

nikkikan1

God förmiddag på er alla!

Jag kunde inte annat än börja gapskratta när jag såg det här kortet på facebook idag på morgonen. 😛 Min syster på jobbet, där hennes pojkvän och tillika arbetskamrat ska lära henne att tvätta bilar. Men min kära syster är en envis liten varelse och ”..kan själv!” när det gäller något nytt, vilket man helt klart kan utläsa av den här minen..hehe! Själv har jag inte sett den sedan hon var i tonåren och man väckte och jagade upp henne för tidigt…sådär runt halv två eller så. *s* Nej, skämt åsido – hon ser faktiskt sällan ut så här, hon är en glad prick i vanliga fall. 🙂

***

solbuse11

***

Åh, vilket skönt väder det är idag! 😀 Klockan är inte ens tio och det är redan 12,5+ på skuggsidan. Underbart!!

Loxy kommer nog att piggna till nu när solen och värmen kommer tillbaka, han är alltid lite vinterdeppig så här i slutet av vintern, och ligger mest och sover. Men nu ska vi ut ordenligt igen, bara jag blir bra i armen. Nej, jag går inte på händer som vissa kanske känt sig frestade att fråga. 😉 Men det gör extremt ont i armen och axeln när jag rör mig, för varje steg jag tar. Så jag håller mig helst i stillhet till den värsta smärtan har lagt sig.

***

Nåväl, nu ska jag vila lite här på soffan och se om jag får ta igen lite av förlorad nattsömn. Ha en underbar dag i vårvärmen alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...