mammagrattis1

Hej hej alla!

Först och främst – massa grattis till min fina mamma som fyller år denna härliga vårdag! 😀 Hade jag haft möjlighet så hade jag förstås bakat födelsedagstårta till henne idag, men det får vänta tills min arm är igång igen. Så i stället blir det middag för henne i eftermiddag – grillat så klart. 😀 Det är en underbar dag att tända upp grillen på! =))

Jag har precis haft besök av finaste Veronica som kikade förbi på hojen efter att hon varit och besiktigat den. Jag hade ju besök igår också, av två andra vänner som var ute på en vårtur på hojarna, och förra veckan var ännu en vän förbi på sin motorcykel. Så nu börjar det verkligen suga i mc-tarmen måste jag säga. 😀 Jag måste väl vänta tills jag kan ta mig runt till fots åtminstone, men sen vill jag ut och åka också. Det är grymt frustrerande av många skäl att inte kunna göra något pga den här förbaskade värken i armen. Jag har tjatat mycket om det – jag vet – men det är ju liksom det enda som händer i mitt liv just nu – ont, mer ont eller kanske mindre ont. *suck* Jag vill bli bra!! Nu! Antar att det kommer bli kortisoninjektioner snart, men eftersom jag har en sån himla sprutskräck så måste det göras på dagkirurgen – under narkos – och det är så himla krångligt. Hoppas verkligen att det inte behöver gå så långt.

Nåja, nog om det nu. Tänkte jag skulle ta mig en liten middagsvila före middagen idag. 🙂 För sen hoppas jag att min mor har lust att hjälpa mig att färga håret. Jag ser riktigt sliten ut efter de här veckorna, och inbillar mig att jag skulle må lite bättre om jag fräschar upp mig. 😉

Ha det nu så gott därute alla, och njut av våren! På återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 23rd mars 2012
Filled Under: Allmänt, Gratulationer & hälsningar