form1

Hej ute i kvällen alla!

Jag har suttit och pysslat vid datorn och kände bara för att visa en liten grej som jag hoppas dimper ner i bredlådan i dagarna. =))

Dagens inköp (fast det är väl egentligen lite fel uttryckt för jag köper ju faktiskt inte en sak varje dag..*s*) är två paket med sådana här ursöta cupcakesformar. 🙂 Jag blev så förälskad när jag såg dem på facebook, först och främst i de rosa förstås. 😉 Men även de ljusblå och gröna tyckte jag var toksöta!

***

form2

***

Men ändå valde jag faktiskt att köpa de svartvita, ett paket randiga och ett paket prickiga. Jag tyckte att de passade bättre nu till Halloween, advent, jul – ja, alla dessa vintriga högtider eller över huvud taget till denna årstiden. Men till våren ska jag absolut ha de pastellfärgade också. 🙂 De gröna hade förstås passat till jul också. Det kanske blir ett paket till innan dess… 😉

Nu ska det i allafall bli lite goda cuppisar i svartvita formar. Det kommer bli supersött tror jag! 😀 Dessa hittade jag på Inreda.com där också bilderna är lånade.

***

fat1

***

Dessutom ramlade jag över detta vackra kakfatet. Men jag är så himla korkad! Jag sparade ner bilden för att blogga om den, och sen startade datorn om – och alla mina öppna sidor stängdes ner och försvann. Så jag har ingen aning om vilken sida jag hittade det här på. *suck* Det är inte första gången jag gör något liknande. 😛

Men skulle någon känna igen det och vet vart det finns så får ni gärna tipsa mig. 🙂 Jag tycker de är så himla fina de här faten. Jag har sett liknande lite här och där på de mysiga, gammaldags caféerna vi stannar på med hojarna ibland och alltid tänkt att det skulle vara roligt att ha ett likadant till mina bakverk.

***

Men nu ska jag lämna inredningens, cupcakens och hela datorns värld och krypa i säng. 🙂

Loxy har redan gett upp för idag och sover så djupt att han snarkar bredvid mig här i soffan. Jag får göra som pappa alltid gjorde med mig när jag var liten – bära in honom försiktigt i sängen så han inte vaknar utan fortsätter sova. Hehe! Han är verkligen som ett barn, för piggnar han till när vi lägger oss så sätter han igång och bjäbba och ska leka eller ha gos och då får man aldrig sova. *s*

Så åter igen för denna kvällen önskar jag er en god natt och sov så gott alla!

På återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Toksöta cupcakesformar från Inreda.com”

 1. BRAGO Says:

  Här är tre olika sidor med tallriksställ:

  http://vinitage.shop.textalk.se/kok/tallriksstall.html

  http://lavendeldockor.se/lantlig-inredning/product/kakfat-i-tvaa-vaaningar

  http://www.hemmahosemla.se/?s=Tallriksställ&post_type=product

  //Sussi. 🙂

Posted by Cherlindrea
Dated: 7th oktober 2012
Filled Under: Cupcakes