tyg1

***

God förmiddag på er alla!

Hua, så trött jag var i morse! Men det beror nog på att jag åter igen haft en natt med näst intill obefintlig sömn. Jag vet att jag tittade på klockan runt halv sex sista gången och då hade jag fortfarande inte somnat. Men sen brann jag av ett par timmar, och även om det är långt ifrån tillräckligt så håller det mig lite piggare idag i allafall. 🙂

Jag ska snart sätta mig vid symaskinen igen. Får väl se hur mycket jag orkar idag, men förmiddagen ska jag väl klara av i allafall. Igår blev det gardiner, dukar, stolsöverdrag och kuddfodral till köket i det härliga röd- och vitrandiga tyget här ovan. Jag älskar det verkligen, det ger sådan varm färg åt köket. Dock kommer jag att sy ännu en duk till bordet, en vit som jag tror kommer passa bättre. Det blev en smula för mycket polkagris med allting i samma mönster. 😉

Dessutom ska jag sy Saphiras förkläde idag tänkte jag. Det är verkligen dags, för snart är det hennes födelsedag. Jag har redan en del fina tyger hemma så jag ska ut och kolla igenom dem i förrådet nu och se vilket jag ska välja.

***

birdcage1

***

Innan jag avslutar så måste jag bara få fråga om någon vänlig själ därute kan tipsa mig om hur man sköter ”Plättar i luften” och murgröna på bästa sätt? Hur jag än beter mig så verkar dessa bara torka ut för mig. Jag håller dem fuktiga, och försöker att inte utsätta dem för varken drag eller värme från element eller liknande, men dom verkar vara supersvåra. Någon som vet hur de ska tas om hand så vore jag jättetacksam för tips. 🙂

Men nu ska jag ut och röja lite i förrådet bland mina tyger. 😀

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Ännu en dag vid symaskinen..”

 1. Joanna-Livet med Asperger+reumatism Says:

  Hej!
  tänkte bara tipsa om att jag just nu har en tävling där man kan vinna snygga smycken och väskor som jag tror du skulle gilla:)
  http://www.domkallarmighannes.com/2012/11/tavling-i-samarbete-med-happyblingse.html
  har även en tävling där du kan vinna presentkort på 100 kr från mitthusdjur.se där du kan köpa nått fint till fyrbenta vän eller någon annans fyrbentavän, perfekt nu i juletider:)http://www.domkallarmighannes.com/2012/11/tavling-i-sammarbete-med-mitthusdjurse.html

  om du inte gillar sådana här kommentarer så ber jag om ursäkt och hoppas du får en bra helg!
  kram

 2. Zandra Says:

  Hej Indra! 😀

  Tänkte bara kolla vart du köpt den urfina ”fågelburen”.

  Kramar från Zandra

Posted by Cherlindrea
Dated: 23rd november 2012
Filled Under: Allmänt, Inredning & design, Textilier