God förmiddag på er alla!


Hoppas ni har det bra därute alla, trots regn och rusk. Idag ser det däremot ut att bli en lite finare dag, i allafall här i Borås.

Jag har inte haft tid eller ork att blogga på kvällarna de sista dagarna, så jag har lite att ta igen. Men först och främst vill jag pålysa att det är vår treåriga bröllopsdag idag! 🙂 Jag kan inte fatta att tiden har gått så himla fort! Vi har varit tillsammans i 11 år nu i år, en hel evighet ju! 😛 Men en fantastisk evighet har det varit och så vill jag att det ska fortsätta.

Blomman här ovan fick vi i bröllopsdagsgåva av min mor och mina syskon. 🙂 En underbar glaserad keramikkruka med ett stort hjärta i. Tack fina ni för den!

Bröllopsdagen firade vi dock redan i måndags, genom att åka till Varbergs kurortshotell Comwell, på spa-dag. Det var fullbokat idag så därför fick vi tidigarelägga dagen lite. Men det gick bra det med. Jag lägger upp lite foton därifrån i ett senare inlägg. Men först kommer ett försenat inlägg ifrån i söndags, då vi var ute och hälsade på min syster och hennes familj. Jag tar det i tur och ordning. 🙂


Nu ska jag först hoppa in i duschen och se till att bli klar för dagen. Sen kommer inläggen och bilderna under dagen.

Ha en jättefin onsdag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 20th augusti 2014
Filled Under: Okategoriserade