2017-04-08 13.31.38

***

Hej där ute i tokblåsten alla! 

Då var det måndag igen och en ny vecka. Vi väcktes både jag och gubben tidigt i morse av tidernas hagelstorm! Det lät som någon stod och sköt med hagelbössa på ett plåttak typ. Håkan fick rusa ner och täcka över grillen som han hade glömt bort efter gårdagens grillning. Och sedan har hela dagen fortsatt i samma ostadiga väder. Blåst och regn om vart annat. Men det är ju faktiskt april och inte mycket annat att vänta sig. Och inte är det någon katastrof heller för den delen. 😉 

***

Mina vackra tulpaner som jag fick av maken i helgen börjar slå ut och ger i allafall en känsla av vår här inne. 🙂 Och igår när vi var ute och tog en tur med Lilleman så hittade jag några bortglömda narcisser i ett dike som jag tyckte skulle få följa med mig hem. 😛 Så min snälla make klättrade lydigt ner i diket, hoppade över en bäck och trasslade in sig i en hängbjörk för att komma åt de små skönheterna. Jag kan inte komma över att jag inte hade mobilen med mig så jag kunde fota – eller helst filma – spektaklet. 😀 

***

Men nu ska jag snart fixa lite naglar nere i mitt lilla nagelrum. Förmiddagen har jag mest ägnat åt att sitta och läsa nyheter, kolla lite nya hudvårdsprodukter och messa med syrran. Det kom ett paket från Eleven igår med nya saker som jag ska visa senare. Två gamla favoriter och två nyheter som jag testat idag. Mer om det i nästa inlägg. 

***

En trevlig sak är i allafall att jag inte blivit bemött med några hatkommentarer efter gårdagens inlägg. Visserligen ser jag ju personer på facebook som jag känner som inte håller med mig, men förhoppningsvis kan vi leva med att vi har olika åsikter. Jag har inga problem med det i allafall. 

Vi får väl se vart allt det här leder i slutändan. 

Ha nu en fortsatt fin måndag alla och blås inte bort därute! 🙂 

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 10th april 2017
Filled Under: Allmänt