collagenytt1

God förmiddag på er alla!

Igår hade jag en riktigt intensiv dag, så jag hann inte med det utlovade inlägget om nya produkterna. Men här kommer det nu. 🙂

Jag beställde alltså lite nya saker på Eleven härom dagen som dök upp i postlådan i måndags. Först ut – nr 1. – är nya schampot från en av mina absoluta favoritmärken, Kevin Murphy. Jag har länge använt deras schampo och balsam Angel wash och Angel Rinse, men nu ville jag prova ett ännu mer fuktgivande och näringsrikt schampo och då föll valet på Smooth again wash. Jag har den mjukgörande hårcremen Smooth again sedan innan och rätt använd är den otroligt mjukgörande. Den är dock lite svår att applicera tycker jag. Bara aningens för mycket och håret blir supertungt i stället. Men schampot känns jättelätt och mjukt. Det ska verka utjämnande på hår som lätt blir frissigt, ge näring och fukt och sluta torra och kluvna toppar. Det är berikat medmonoïolja, murumurusmör och solrosfröextrakt och fritt från sulfater och parabener. 259:- 

tipsbild1

 Nr 2. Detta är det bästa jag nånsin blivit tipsad om! 😀 När jag gick från mörkt, sönderfärgat hår till kopparröd balayage gjorde jag det på fantastiska Salong Karma här i Borås. Och därifrån fick jag även tipset om Treat My Colour som är en vårdande inpackning med färgpigment. Inte lika extrem som en färgbomb, men den ger fantastiskt fin färg och lyster och bevarar den röda färger enormt bra. Röda färger har ju annars en tendens att vattnas ur och blekas fortare än andra färger. Men denna i badrumsskåpet har jag kunnat dra ut på tiden länge i mellan de ”vanliga” färgningarna, vilket känns både skonsammare och mer ekonomiskt. Varenda gång jag har använt denna så tror folk omkring mig att jag varit hos frissan. 😀 Jag använder den ca en gång var 14:e dag och låter den verka i 15 minuter. En absolut måste-ha-produkt i badrumsskåpet! 189:-

tipsbild1

 Nr 3. Det här är också en favorit. Jag är relativt ny på BB- och CC-krämer, det var något jag upptäckte för bara drygt ett år sedan. Jag testade några olika märken utan att fastna nämnvärt för någon tills jag upptäckte Lumenés CC Colouring correcting creme. Jag använder nyansen Medium under det bleka vinterhalvåret och Deep på sommaren när jag fått lite färg. Nu har jag sett att det finns en variant som heter Tan också, som jag tänkte testa i sommar. Men än så länge är det medium som gäller. 😛 169:- 

tipsbild1

Nr 4. Sist ut innan jag måste göra mig i ordning för dagens nagelfix är denna helt fantastiska produkt! Inte ett läppstift, inte ett läppglans utan en läppkräm, som finns i massor av matta fina färger, känns som silke när man applicerar det, torkar fort och ger en matt finish som håller länge! Ett plus för doften som får mig att tänka på lördagsgodispåsen från barndomen. 😀 Jag valde färgen Stockholm och är supernöjd med den. Men jag kommer att beställa fler färger, det var otroligt svårt att välja. 79:-

***

Nu måste jag rusa in i duschen om jag ska hinna bli klar i tid idag. 😛 Samtliga produkter i inlägget hittar ni på eleven.se

Ha en kanonfin dag alla! 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 12th april 2017
Filled Under: Allmänt