Allmänt

Vandringsled och White ONE :-)

skog1

***

Hej hej på er!

Vilken riktigt skön dag det är idag! 🙂 Även om det är lite småblåsigt och molnigt så är det ändå milt ute och termometern visar +16 grader. Gubben och jag tog med oss Lilleman på en liten promenad runt området och plockade upp mammas vovve Elliot på vägen, så han skulle slippa vara ensam idag när hon är iväg en sväng.

En del av vägen vi gick ingår i den nya Hestraskogsleden, en 6,8 km lång slinga som går genom både bostadsområdet, runt sjön Kolbränningen och på stigar genom skogen, bland annat. Vi har inte tagit oss runt hela slingan än så länge, det har bara inte blivit av. Men vi ska ta en tur nån dag, och då får vi ha med oss Loxys ryggsäck så han får åka väska när han inte orkar gå längre. Det är lite för långt för min gamle gubbe med nästan 7 km. Loxy alltså! Haha! 😛

***

skog2

***

***

IMG_2779

***

Över till något helt annat!

Just nu testar jag en produkt genom Buzzador, nämligen ett tandblekningskit från White One. I kitet ingår en tandblekningspenna med blekgel, en Blue light plasmaljus som bleker tänderna tillsammans med gelen, en tandblekningstandkräm och en tandblekningsmunspray. 

Under två veckor ska jag pensla tänderna med gelen i pennan, belysa tänderna med lampan i 20-30 minuter 2 ggr/dagen och utöver det använda tandkrämen och munsprayen för att upprätthålla resultatet. Ett färgkort följde också med, där man ska jämföra vart man ligger färgmässigt och hur många steg tänderna har blekts. 

Nu har jag använt produkterna i två dagar, dock bara en gång om dagen än så länge, för jag har inte hunnit med att göra det på morgonen. Av de olika omdömena jag har läst på White One´s sida, så är det framför allt tiden som många klagar på. Att man ska sitta och ha den där lampan i munnen i en halvtimme. Det är ganska lång tid när man t.ex. har bråttom på morgonen. Men jag ska försöka hinna med de rekommenderade två gångerna dagligen. Jag har tagit en förebild innan jag började med behandlingen, så om ca två veckor kommer jag att lägga upp en före- och en efterbild för att se hur mycket resultat jag har fått. 🙂 

***

Nu ska jag förbereda lite för dagens middag tänkte jag. Zeina, som har Zeinas Kitchen, lade upp receptet på en dillsås som jag tänkte prova till dagens panerade fisk. 🙂 Hon har helt fantastiska recept! Inga smalsaker där precis, men goda! 🙂 Dessutom kom precis Håkans son Peter förbi på en snabbvisit så vi ska ta oss en kopp kaffe med honom innan han ska hemåt igen.

Hoppas ni har en skön dag därute alla. Återkommer senare med mitt omdöme på dillsåsen. 🙂

***

skog3

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...