God kväll på er alla denna regniga oktoberkväll!
 
 Jaha… nu var det väldigt längesen jag skrev något här på bloggen, och det har förstås haft sina skäl. Men nu kände jag att det började bli dags att ge ett livstecken ifrån mig eftersom många hört av sig och undrat vart jag tagit vägen.
 
 Jag har varit sjuk en längre tid, närmare bestämt sedan augusti, och det har varit en riktigt jobbig tid. Jag är inte helt på benen ännu men det börjar i allafall gå åt rätt håll nu äntligen. Det började med problem med min epilepsi och gick sedan över i något helt annat, så det jag har kämpat med den största delen av tiden är en väldigt smärtsam tarminflammation.
 Jag har varit mer eller mindre säng- (eller snarare soff-) liggande i snart två månader och det är först senaste två veckorna jag har blivit lite mer rörlig och uppegående. Det har inte varit någon särskilt rolig tid och jag har helt enkelt inte haft något att blogga om. Därför valde jag att låta bloggen ligga nere snarare än att skriva massa intetsägande inlägg som dagens mående eller liknande. 😛
 
 Nu hoppas jag som sagt att jag är på bättringsvägen och jag orkar också göra lite mer på dagarna nu än att bara sova eller lyssna på ljudböcker. Långsamma promenader med Loxy och kameran funkar också under mina bra dagar, och förhoppningsvis ska jag komma igång med mitt liv snart igen. 🙂
 
 Men ännu en liten tid kommer det nog bli lite glest mellan inläggen. Det får bli de dagarna orken och hälsan finns.
 
 Hoppas ni haft en fin höst alla och på återseende snart!
 
 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 26th oktober 2017
Filled Under: Allmänt