18B313DE-F952-45ED-9157-F7D800F7566D

Hej på er alla!

Då var denna helgen snart över och jag kan vila upp mig lite… ? Nej, skämt åsido, men det har varit en hyfsat intensiv helg kan man ju säga. Av någon anledning fyller typ halva vår släkt år i mars, både på min och makens sida, så det är full rush på kalas åt alla håll. Ett ypperligt tillfälle att testa sin motståndskraft med andra ord. ?

Fredagen startade med ett tidigt träningspass på morgonkvisten och invigning av mina nya snygga träningsbyxor jag fått av maken i ”duktighetspresent”. ?

Därefter var det störtåkning hem för att hinna duscha och fixa mig inför kvällen. Det var jag tvungen att göra redan då, eftersom jag hade fullt upp med fransfix hela dagen och max en halvtimme på mig att ta mig till vårt bokade restaurangbord på kvällen.

46DB8CFB-066D-479A-A879-608C1FA7C201

Då var det dags att fira vår fina mamma som fyllde år denna fredag. ? En av våra systrar bor tyvärr så långt bort men vi andra tre syskon tog med mamma till O’Learys för att njuta av deras grillbuffé tillsammans. Och jag åt alldeles för mycket! ?? Men gött var det! ? Och en jättemysig kväll tillsammans med några i familjen.

Därefter var det bara att ta sig hem och hoppa i säng i relativt god tid. För morgonen därpå var det upp igen, och den här gången var det barnkalas i Skara. ?

5A6A0E4B-8D8D-44CE-8EB8-674EADF743D0

Då var det Håkans dotterdotter som fyllde år, och vi firade även hans dotter som fyllt tidigare i veckan. Så där blev det dubbelkalas. Och åter igen med alldeles för mycket gott att äta! ??

4A7CE984-0A24-40AC-AC70-C6004A1FF8A2

  Jag tog faktiskt bara en enda liten rosa donut-bit, men unnade mig i stället ett par bitar smörgåstårta. Vem kan motstå den där liksom? ?

Och som om detta inte vore nog, så var vi även förra helgen på ”dubbelkalas”. Jag bloggade aldrig då så därför kommer det med först nu. Då var det Håkans son och sonson som båda fyllde år med några dagars mellanrum. Och även där bjöds det förstås på goda bakverk. ?

***

3D2BF986-56D9-4B73-A46B-BBE7BCBAC15B

***

Hur som helst så blev det ingen middag för vår del när vi kom hem igår eftermiddag. Vi valde att frossa i lite smågodis i stället. Haha!? På vägen mellan Skara och Ljung ligger världens farligaste butik, med massor av godis till kanonpriser, och jag brukar ha väldigt svårt att bara åka förbi där. ?

***

3DA82847-D767-4C8A-880A-7AC5D89B9E90

***

Därför blev det en tidig söndagsmorgon för gubben och mg idag och klockan nio stod vi på gymmet och värmde upp på crosstrainern. Så har jag tur så lyckades jag kanske åtminstone bränna det jag stoppade i mig ur godispåsen igår kväll. Haha! ?

Sedan var det raka spåret från gymmet till Citygross och handla mat åt mamsen som passat Loxy åt oss hela helgen. ❤️ Och så hem för att duscha och hinna få på sig lite fräscha kläder innan en gotjej skulle dyka upp för att få sina fransar fixade. ?

Därefter hann jag faktiskt med en timmes vila på soffan innan min galna syster lade sig på dörrklockan. ?

3031F5C5-422C-420C-90C5-4FE0C4C9C28C

 Det var dags för middag/kvällsmat tillsammans med syster yster och hennes familj, och jag betraktade fascinerat hur min kära syster lyckades riva halva vårt kök och smutsa ner fyra kastruller bara hon skulle koka vatten. Hahaha!! ? Nä okej, kanske inte riktigt så hemskt men jag borde ha fotat köket när vi var klara. ?

Jättegod mat blev i allafall resultatet och vi hade en supermysig söndagskväll tillsammans. Nu sitter jag i soffan och försöker varva ner efter denna hysteriska helg. ? I morgon ska jag utmana mig själv med första gruppasset på gymmet, CXWorks. Det ska bli mer än lovligt intressant. ?

Nu hoppas jag att vi efter tidsomställningen till sommartid äntligen får gå mot en riktig vår och att snön kan försvinna snart, för nu är jag trött på denna eviga vinter. Jag vill dra på mig mina sneakers och gå ut och gå på torr mark med doftande natur omkring mig, tussilago och knoppar på buskar och träd. Jag välkomnar till och med pollenallergin, bara våren kommer. ?

Ha en fortsatt fin söndagskväll alla och på återseende!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 25th mars 2018
Filled Under: Allmänt