18B313DE-F952-45ED-9157-F7D800F7566D

Hej pÄ er alla!

DĂ„ var denna helgen snart över och jag kan vila upp mig lite… 😉 Nej, skĂ€mt Ă„sido, men det har varit en hyfsat intensiv helg kan man ju sĂ€ga. Av nĂ„gon anledning fyller typ halva vĂ„r slĂ€kt Ă„r i mars, bĂ„de pĂ„ min och makens sida, sĂ„ det Ă€r full rush pĂ„ kalas Ă„t alla hĂ„ll. Ett ypperligt tillfĂ€lle att testa sin motstĂ„ndskraft med andra ord. 😜

Fredagen startade med ett tidigt trĂ€ningspass pĂ„ morgonkvisten och invigning av mina nya snygga trĂ€ningsbyxor jag fĂ„tt av maken i ”duktighetspresent”. 😄

DÀrefter var det störtÄkning hem för att hinna duscha och fixa mig inför kvÀllen. Det var jag tvungen att göra redan dÄ, eftersom jag hade fullt upp med fransfix hela dagen och max en halvtimme pÄ mig att ta mig till vÄrt bokade restaurangbord pÄ kvÀllen.

46DB8CFB-066D-479A-A879-608C1FA7C201

DĂ„ var det dags att fira vĂ„r fina mamma som fyllde Ă„r denna fredag. 😍 En av vĂ„ra systrar bor tyvĂ€rr sĂ„ lĂ„ngt bort men vi andra tre syskon tog med mamma till O’Learys för att njuta av deras grillbuffĂ© tillsammans. Och jag Ă„t alldeles för mycket! đŸ€­đŸ˜Ź Men gött var det! 😁 Och en jĂ€ttemysig kvĂ€ll tillsammans med nĂ„gra i familjen.

DĂ€refter var det bara att ta sig hem och hoppa i sĂ€ng i relativt god tid. För morgonen dĂ€rpĂ„ var det upp igen, och den hĂ€r gĂ„ngen var det barnkalas i Skara. 😊

5A6A0E4B-8D8D-44CE-8EB8-674EADF743D0

DĂ„ var det HĂ„kans dotterdotter som fyllde Ă„r, och vi firade Ă€ven hans dotter som fyllt tidigare i veckan. SĂ„ dĂ€r blev det dubbelkalas. Och Ă„ter igen med alldeles för mycket gott att Ă€ta! 😳😄

4A7CE984-0A24-40AC-AC70-C6004A1FF8A2

  Jag tog faktiskt bara en enda liten rosa donut-bit, men unnade mig i stĂ€llet ett par bitar smörgĂ„stĂ„rta. Vem kan motstĂ„ den dĂ€r liksom? 😍

Och som om detta inte vore nog, sĂ„ var vi Ă€ven förra helgen pĂ„ ”dubbelkalas”. Jag bloggade aldrig dĂ„ sĂ„ dĂ€rför kommer det med först nu. DĂ„ var det HĂ„kans son och sonson som bĂ„da fyllde Ă„r med nĂ„gra dagars mellanrum. Och Ă€ven dĂ€r bjöds det förstĂ„s pĂ„ goda bakverk. 😊

***

3D2BF986-56D9-4B73-A46B-BBE7BCBAC15B

***

Hur som helst sĂ„ blev det ingen middag för vĂ„r del nĂ€r vi kom hem igĂ„r eftermiddag. Vi valde att frossa i lite smĂ„godis i stĂ€llet. Haha!😂 PĂ„ vĂ€gen mellan Skara och Ljung ligger vĂ€rldens farligaste butik, med massor av godis till kanonpriser, och jag brukar ha vĂ€ldigt svĂ„rt att bara Ă„ka förbi dĂ€r. đŸ€Ș

***

3DA82847-D767-4C8A-880A-7AC5D89B9E90

***

DĂ€rför blev det en tidig söndagsmorgon för gubben och mg idag och klockan nio stod vi pĂ„ gymmet och vĂ€rmde upp pĂ„ crosstrainern. SĂ„ har jag tur sĂ„ lyckades jag kanske Ă„tminstone brĂ€nna det jag stoppade i mig ur godispĂ„sen igĂ„r kvĂ€ll. Haha! 😁

Sedan var det raka spĂ„ret frĂ„n gymmet till Citygross och handla mat Ă„t mamsen som passat Loxy Ă„t oss hela helgen. ❀ Och sĂ„ hem för att duscha och hinna fĂ„ pĂ„ sig lite frĂ€scha klĂ€der innan en gotjej skulle dyka upp för att fĂ„ sina fransar fixade. 😊

DĂ€refter hann jag faktiskt med en timmes vila pĂ„ soffan innan min galna syster lade sig pĂ„ dörrklockan. 😂

3031F5C5-422C-420C-90C5-4FE0C4C9C28C

 Det var dags för middag/kvĂ€llsmat tillsammans med syster yster och hennes familj, och jag betraktade fascinerat hur min kĂ€ra syster lyckades riva halva vĂ„rt kök och smutsa ner fyra kastruller bara hon skulle koka vatten. Hahaha!! 😂 NĂ€ okej, kanske inte riktigt sĂ„ hemskt men jag borde ha fotat köket nĂ€r vi var klara. 😅

JĂ€ttegod mat blev i allafall resultatet och vi hade en supermysig söndagskvĂ€ll tillsammans. Nu sitter jag i soffan och försöker varva ner efter denna hysteriska helg. 😅 I morgon ska jag utmana mig sjĂ€lv med första gruppasset pĂ„ gymmet, CXWorks. Det ska bli mer Ă€n lovligt intressant. 🙄

Nu hoppas jag att vi efter tidsomstĂ€llningen till sommartid Ă€ntligen fĂ„r gĂ„ mot en riktig vĂ„r och att snön kan försvinna snart, för nu Ă€r jag trött pĂ„ denna eviga vinter. Jag vill dra pĂ„ mig mina sneakers och gĂ„ ut och gĂ„ pĂ„ torr mark med doftande natur omkring mig, tussilago och knoppar pĂ„ buskar och trĂ€d. Jag vĂ€lkomnar till och med pollenallergin, bara vĂ„ren kommer. 😄

Ha en fortsatt fin söndagskvÀll alla och pÄ Äterseende!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 25th mars 2018
Filled Under: AllmÀnt