745A34F2-6B83-4BF5-88FB-EEE292AEA38B

Hej dĂ€rute i det underbara vĂ€dret alla! 😍

Efter den lÄnga, kalla och toksnöiga vintern kÀnns det helt fantastiskt att vi fÄtt ett sÄdant hÀr otroligt fint majvÀder!

Just nu sitter jag pĂ„ altanen och njuter av vĂ€rmen, dock under parasollet eftersom jag varken vill brĂ€nna mig eller fĂ„ migrĂ€n. Men det Ă€r just det som jag tycker Ă€r sĂ„ himla underbart med dessa varma dagar. Att man faktiskt kan sitta i skuggan och Ă€ndĂ„ inte frysa. DĂ„ Ă€r det riktig sommarvĂ€rme! 😍

C5A2E2BF-B1D0-4ACA-B9F0-98C92704D852 

Som vanligt startade vi veckan med ett morgonpass pĂ„ gymmet. Vi har nu trĂ€nat i ca 3 mĂ„nader och en vecka, fyra pass i veckan, varav tre styrkepass och ett cardio. Och jag kan med stolthet sĂ€ga att vi inte har missat eller smitit ifrĂ„n ett enda trĂ€ningspass. TvĂ€rt om sĂ„ har vi till och med kört extrapass i mellanĂ„t. 😊 Framför allt har jag varit med lillasyrran pĂ„ bĂ„de Indoor walking-pass och CX-pass, nĂ„got jag aldrig trodde jag skulle fĂ„ mig till att göra. 😁 Och det mest otroliga av allt Ă€r nog att jag Ă€lskar detta, Ă€lskar mitt nya aktiva liv. Energin och orken har ökat enormt, konditionen likasĂ„. Jag har blivit starkare, mindre stel och jag har tappat en hel del bĂ„de i kilo och centimeter. â˜ș Jag Ă€r inte riktigt sĂ„ kaxig Ă€nnu att jag har lust att lĂ€gga upp före- och efterbilder men det kommer. 😜

Det kĂ€nns Ă€ven riktigt trevligt att man numera kan unna sig lite godsaker dĂ„ och dĂ„ utan att vĂ„gen slr volter sĂ„ fort man sneglat pĂ„ en kaka  😅

***

51AF955F-6ABA-423E-B16D-86C5E1C169C5

 ***

Dessa godsaker bakade jag i helgen för att glĂ€dja min kĂ€re make som fullkomligt Ă€lskar dem! 😁 Chokladbollar med jordgubbsgömma. Recept pĂ„ dessa hittar ni hĂ€r. Och sjĂ€lvklart unnade jag mig sjĂ€lv ett par stycken ocksĂ„. 😜

***

Nu ska jag bara Ă€gna den hĂ€r dagen Ă„t att softa pĂ„ balkongen, lĂ€sa lite trĂ€nings- och fototidningar pĂ„ Readly och bara njuta av vĂ€dret. IkvĂ€ll, nĂ€r det blivit lite svalare blir det en prommis med min lille gubbe Loxy. ❀ Han fĂ„r ta det lugnt i skuggan dessa varma dagar och bara strosa runt i trĂ€dgĂ„rden som han vill. 😊

***

Hoppas ni har möjlighet att njuta av vÀdret trots jobb eller skola. Som tur Àr ska det ju bli en riktigt skön kvÀll ocksÄ, i allafall hÀr i vÄra trakter.

MÄ sÄ gott och pÄ Äterseende!  

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 14th maj 2018
Filled Under: AllmÀnt