1AF586DE-86AA-4F3B-AA5E-A8D863086DBE***

God kväll i stugorna!

Det börjar bli dags för sängen för min del men jag tänkte att jag säkert orkar skriva några rader här först. ?

Det har varit en lång dag idag. Först var jag igång med nagelfix tidigt i morse och därefter hade jag ett väldigt efterlängtat besök hos min frissa på salong Karma inbokat. Det är alltid lika underbart att komma dit och bli ompysslad, njuta av massagen i schamponeringsstolen, café latten och småprata med världens underbaraste frisörtjej. ?

***

92DE1965-3970-4DF9-98CC-09EDE16544DC***

 Det var dessutom ganska skönt att slappna av när jag kom dit eftersom jag rusat runt i stan för att hinna till ett apotek innan och hämta ut medicin åt min mamma. Maken släppte mig i andra änden av stan eftersom det var där jag trodde apoteket skulle ligga. Men där fanns inget apotek över huvudtaget där jag trodde att det skulle ligga ett. Paniksamtal till mamma, 15 minuter kvar till bokad frisörtid. Jodå, det skulle ligga ett på vägen mot salongen, på gågatan i stan. Springer vidare. Då sitter det lappar på dörren att apoteket är stängt t.om 20:e april pga personalbrist nu i coronatider. Jaha, det var det det! ??‍♀️ Så jag var något anfådd och svettig när jag rusade in på Karma idag. ?

***

55FE4F89-16BE-4561-82D1-CC2AB78B625A
***

 Men supernöjd med mitt hår blev jag som alltid. ? Jag älskar den här kopparfärgen!
***

 C40F2E32-A49A-4305-822E-D08741A7146B***

Nu har jag suttit och ägnat kvällen åt lite nyhetsuppdatering, messande med min knasiga familj och valpgos såklart. ?Lotus har busat med sin älskade kanin som han fick av syster Nicole när hon var här sist. Det är inte mycket ögon och nos kvar dock, han visar sin kärlek på ett lite hårdhänt sätt. ?

***

Men nu ska jag hoppa i säng. I morgon är det en ny dag och jag har en hel del planerat. Ha en fortsatt fin kväll alla och en god natt när det är dags. ?⭐️
På återseende i morgon! 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 1st april 2020
Filled Under: Allmänt