humleblomma1

Nu vräker regnet ner här i Borås, men trots att jag haft spänningshuvudvärk hela morgonen, så verkar det inte som om åskan kom hit för att stanna, så jag drog aldrig ur några kontakter. I stället upptäckte jag en liten humla som kommit in på balkongen och satt sig för att vänta ut regnet i en av mina blommor på balkongbordet, så jag sprang efter kameran och har roat mig med att fota den här lilla varelsen i alla möjliga och omöjliga vinkar. *skratt* Väldigt tacksam fotomodell som inte flyger iväg utan bara sitter där och halvsover. Jag trodde faktiskt att han hade somnat för gott ett tag, och funderade på om jag stod där och fotade en död humla…men när jag petade lite på honom så kröp han iväg över blomman, så nog lever han alltid. smiley Men det är ju vid såna här tillfällen som jag känner hur gärna jag skulle vilja ha ett riktigt macroobjektiv. Fast jag tycker att det blev ganska okej ändå, taget med ett zoomobjektiv. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 12th januari 2009
Filled Under: Foto