Som jag nämnde igår – utmaningarna verkar ha fått en uppsving och rasar in i en strid ström. *s* Men än så länge är det riktigt kul. Jag hoppas bara att det inte blir några sura miner om jag kanske kommer till en punkt där jag inte har tid att anta utmaningarna längre. Att skriva 5-6, ibland ännu fler, utmaningar per dag har jag bara inte möjlighet till. Så till er som jag i min tur utmanar – var inte rädda för att tacka nej eller bara strunta i det. Jag tar inte illa upp. smiley

Men nu till det roliga! smiley Jag har blivit utmanad av Tiggaren och ska se om jag kan få till de här fyra frågorna. =))

5 saker jag ska göra idag.

1. Promenera med Loxy

2. Blogga

3. Försöka lägga in script på bloggen

4. Äta middag

5. Titta på någon film

Vad gjorde jag för tio år sedan?

Praktiserade hos en inredningsarkitekt i Örebro första delen av året. Flyttade till ett litet hus i Borås andra delen.

Vart har jag bott?

Göteborg, Lindome, Borås, Örebro.

Fem saker jag skulle göra om jag var biljonär.

1. Köpa mitt drömhus + sommarstuga och inreda dem exakt som jag vill.

2. Starta eget

3. Skänka pengar till familjen och vissa utvalda fonder

4. Tokshoppa =))

5. Spara & investera.

 

Jag utmanar Mickan & Pinglan. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 13th januari 2009
Filled Under: utmaningar & listor