Allmänt

Loxy’s nya möbler… ;-)

loxys-nya-mobler1

Nu har jag tagit ett par foton på nyinskaffningen från igår, och även den söta lilla hängaren ifrån Posh Pooches, och här är ett av dem. smiley Jag har inte hunnit hänga upp Loxy’s kläder ännu, det hade jag tänkt gjort igår om jag inte hade sovit bort hela kvällen… *s* Men så här ser den ut i allafall, och med lilleman bredvid så får man lite referenser till hur stor (eller snarare liten..) den är. 🙂 Och även hans nya lilla möbel. Det är som sagt var inte helt lätt att få plats med alla hans kläder, halsband, koppel och diverse annat på den här lilla hängaren, hur söt den än är. Så trots denna så hade jag inte kunnat frigöra garderoben som är Loxy’s nu heller.

Men då hittade jag denna toksöta lilla byrån nere i stan igår, i blomster- och inredningsbutiken Buketten. smiley Faktum är att jag har gått och suktat efter den hur länge som helst, men jag har tvekat på grund av priset. Jag tyckte att 600:- kändes lite i saftigaste laget. Men igår sålde dom alltså ut alla sina SIA-möbler och det fanns bara 3 stycken kvar, där ibland denna. Då slog jag till! =)) Den kommer att bli perfekt att lägga ner alla hans småsaker i, och så passade den ju så perfekt ihop med hängaren också. Att den var rosa var ju bara en bonus förstås… *skratt* Bakom hängaren står hans rosa leksakslåda i plast som jag köpte på Rusta i början av året.

Nu ska ju inte alla grejer stå här i vardagsrummet framför högtalarna, jag har bara inte bestämt mig riktigt för vart ännu. Men jag har några idéer, och de ska jag kolla på nu. Och sen börjar det roliga arbetet med att fylla lådor och hängare. smiley Jisses, så lättroad man är! Haha! Och Loxy är nöjd bara han får en skön promenad, ett yogurtben att vakna mot katterna och en tupplur i mattes knä. *skratt* Jaja, var och en blir salig på sitt nöje. smiley

Ha nu en härlig dag alla! Jag ska pilla lite med mina små minimöbler och sen ska jag fota resten av marknadsfynden. Återkommer lite senare med bilder. Må så gott och på återseende då.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...