chokolatdream1Favorit i repris! smiley Även idag kikar jag in en sväng för att lämna ett litet livstecken ifrån mig innan jag återvänder till min chokladsmältare. *s* Jag trodde jag skulle bli klar med resten på förmiddagen i dag, men tji vad jag bedrog mig..! Jag har fortfarande 2 plåtar med chokladtryffel kvar att ta hand om och jag har hållt på non-stop hela dagen! Man kan väl säga så här – vi kommer inte lida någon brist på godis den här julen i allafall… smiley Haha!

 

 

 

 

chokolatdream2

Men nu vill jag faktiskt bli klar, för snart kommer mamsen upp hit och ska göra mig sällskap i kväll. Jag har haft goa Pellisen här under dagen, och jag har nog aldrig sett honom så mycket i köket som idag tror jag… *s* Fast vår säng är ändå alltid populärast. 😉

chokolatdream3

Ikväll ska vi i allafall äta lite gott, mamma och jag. Mackor med räkor och kräftstjärtar och så tjuvsmakar vi nog en smula på godiset också… smiley Sen ska vi titta på Mamma Mia – The Movie som vi har planerat i flera veckor nu. I kväll ska det väl förhoppningsvis bli av. *s*

Men nu måste jag kasta mig över pralinerna igen. =)) Ha en fortsatt fin eftermiddag och kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 16th januari 2009
Filled Under: Allmänt, Choklad