I går fick jag en kul utmaning av Christofer från bloggen IdittHuvud som jag tänkte lägga upp här nu på morgonen.

Reglerna i utmaningen är enkla och kul, och när jag kollade nu så visade det sig att jag faktiskt kommer att slå två flugor i en smäll nu här på morgonen. *skratt*

Utmaningen går ut på följande:

• Gå in i mappen ”mina bilder”

• Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den mappen

• Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

• Utmana tre andra personer och länka till dem

Då så… 😛

blommorgon91

Då passar jag samtidigt på att säga God Morgon igen! 😀

Den här bilden har jag använt förut här på bloggen, faktiskt för bara några dagar sen, så min 6:e mapp var helt enkelt min bloggarkivmapp. *s* Men en morgonbild blev det ju i allafall. Och jag fick sova ett par timmar till, så ett god morgon till får det bli för min del idag. Nu känner jag mig lite mer utvilad än jag gjorde vid sextiden i morse, så det här med bakning kan nog bli ett alternativ ändå under dagen. 😉

Men först en kopp kaffe till – och inte att förglömma – 3 stycken nya som ska utmanas…

Och då väljer jag:

Lori30Someting el. Lily Hearts

CCettcilias Klotter

JesMolLiten på jorden, men STOR i orden

 

Ha en toppendag alla!

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to “Utmaning och 2 flugor på smällen… ;-)”

 1. C, Betty & Saga Says:

  Blev svårt det där med den utmaningen. Har bara 1 mapp i Mina Dokument som innehåller bilder, den första. Så hoppas den här utmaningen, men står redo för nästa *ler*

  KRAM

 2. Lori Says:

  Vilken rolig liten utmaning, tar det på engelska bloggen då jag inte vet vilken bild det blir tills jag tittar. Antagligen en av barnen. Idag måste min son vara snäll för jag har mycket att blogga om. Händer mycket här på två dagar ibland. Kram på dig…snart är det sol och värme som kommer!!

 3. christofer Says:

  vilken härligt somrig bild.. längtar så!

 4. Cherlindrea Says:

  C: Det är ingen fara gumman. 😀 Jag har ju massor med mappar, men jag vet ju att inte alla har det så. Jag ska tänka på dig nästa gång jag får nån kul utmaning i stället. 😛
  Kramar om!

 5. Cherlindrea Says:

  Lori: Kul att du tar den vännen. Ska blir roligt att se vad du lägger upp. 😀 Och vad som har hänt. Jag ska kika in lite senare, har fått sova lite på eftermiddagen idag, så jag ligger också efter idag.
  Ha en jättefin kväll! Kramar om massor!

 6. Cherlindrea Says:

  Christofer: Tack så jättemycket! 🙂 Jag tog den förra sommaren, ute vid norrlandskusten, och jag längtar lika mycket jag när jag ser den. 😀

Posted by Cherlindrea
Dated: 5th februari 2009
Filled Under: Allmänt, utmaningar & listor