Allmänt

Intensiv dag!

loxymorgon74

God morgon alla morgonpigga!

Det är helt ofattbart men här vaknar man till ännu en solig morgon. 😀 Kall visserligen, det är bara -4,2 grader, men ljuset och solen gör ändå att det känns som om våren är på väg att smyga sig fram.

Håkan och lilleman sover fortfarande och det tycker jag att dom kan få fortsätta med en stund till. 😉 Klockan är bara strax över sju och att jag är uppe och springer redan nu har bara att göra med att jag inte kunnat sova riktigt i natt, och nu hade jag helt enkelt inte lust att ligga och glo i taket längre. Jag har alldeles för mycket att göra idag så jag kan lika gärna sätta igång. Först och främst ska jag iväg till min läkare och fixa nya recept på allergimedicin innan det blommar ut. Det är en sak jag har lärt mig genom åren att det är smart att vara ute i tid, innan man sitter där med rinnande näsa och svullna ögon och så har medicinen tagit slut på apoteken. Sen har vi tvättid klockan 10.00, klockan 11.00 ska jag ner och hämta Elliot som jag ska vara hundvakt åt i dag. Och någonstans mellan dessa två sakerna dyker Håkans son Niklas upp. Och så ska vi hinna storhandla idag också, för kylskåpet börjar se mer än lovligt tomt ut. 😛

Intensiv dag med andra ord. *s*

*

Så nu ska jag ta mig en kopp kaffe till, fixa till mig lite och sticka iväg till min husläkare. Sen är det bara att dra igång dagen. 🙂

Ha en jättefin fredag alla och må så gott! På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...