mintkyssar1

Det är mycket godis här på bloggen nu. 😉 Men det är ju ändå påskhelg… *s*

Här är i allafall ännu lite av dagens skörd – mintkyssar i olika färger. 😀 Fast man ser knappt att dom är i olika färger här på fotot, det blev för ljust. Men jag har alltså delat smeten i fyra delar och färgat dem i rosa, ljusblått, ljusgrönt och ljust lila. Sedan har jag rullat mintkyssarna för hand, (det här är inte den typen av recept där man kokar smeten och spritsar upp den) och i stället för smält choklad i mitten så har jag klämt fast en nonstop i mitten av varje mintkyss. Receptet bloggade jag om tidigare i veckan och ni hittar det här. =))

Jag tyckte det var enormt smidigt att slippa koka smeten och kolla med trådtestet om det är färdigt och sen kladda med den där heta smeten som aldrig blir så fina mintkyssar som jag vill. *s* Det blev dom kanske inte riktigt idag heller…*fniss* Men dom blev i allafall himla färgglada och påskiga. 😀 Nu valde jag ju att färga all smet, men från början hade jag tänkt att göra några vita med gula nonstop i mitten. Små stekta ägg, perfekta till påsk. 😛

 

***

 

Nu ska jag plocka ut våran väldigt sena middag ur ugnen och se hur den har blivit. Håkan har varit ute en sväng med mc’n ikväll, därav den sena middagstiden. Men det funkar det med i mellanåt. Jag har experimenterat lite vid spisen i kväll igen, och blir det som jag hoppas så lägger jag ut receptet här sen. 😀

 

Ha en fortsatt fin kväll alla och må så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 9th april 2009
Filled Under: Godis, Mat & Bak