hemma2

Hej på er på kvällskvisten alla!

 

Vilken underbar dag vi har haft! Det har blåst en hel del här i Borås, men eftersom det har varit 23 grader varmt så har det varit ganska oväsentligt. Jag har städat balkongen och haft en massa annat pyssel för mig därute idag, och resten av dagen har jag mest suttit under parasollet och njutit av värmen med en bunt inredningstidningar. 😀

Håkan åkte iväg till mc-lokalen idag och hämtade hem min scooter, så nu har jag äntligen min rosa pärla hemma igen. Jag kunde förstås inte låta bli att ta en liten premiärtur i kväll runt området, men sen tog vi i stället en promenad, Håkan, Loxy och jag, i den varma vårkvällen. Vid halvnio-tiden dök hemglassbilen upp här ute och idag kändes det verkligen som helt rätt dag att fylla frysen med massa goda glassar. Jag säger bara en sak! Testa Center-glassen om ni inte redan har gjort det! Den är helt sjukt god!

 

Hur som helst – här kommer lite foton här hemifrån efter gårdagens vårstädning och upphängning av alla nya gardiner. 😀

I matrumsdelen hänger de här rosavitrutiga längderna med matchande kappa och i köket har vi enbart kappan eftersom fönstret över diskbänken är mindre.

 

 

hemma3

 

Tyvärr har inte alla gardiner kommit än, en hel del var slut i butiken och kommer inte förän den 10 juni. Men här är i allafall en del av gardinuppsättningen i sovrummet, rosa rosor på vit botten. Här ska senare  även två rosa transparenta längder upp på insidan av dessa två, gardiner som man kan dra för framför fönstren när solen ligger på för starkt.

 

hemma4

 

En av uppsättningarna sängkläder som vi beställde och som har hunnit komma. Vi tvättade dem i går och sen har de fått hänga ute på balkongen och sol- och vindtorkat hela dagen igår och halva dagen idag , så det ska bli helt underbart att krypa ner i sängen ikväll. 😀

Mönstret är jättesött med blandade blommor i olika färger – som en sommaräng – och sängkläderna heter faktiskt ”Äng” också. 🙂

 

Det var en liten snabbtitt på de nya grejerna. =)) Nu ska jag kika lite på tv och försöka hålla mig vaken här. Jag är helt slut i kväll, men kl. 23.50 ska vi plocka upp min mamma i stan när hon kommer in med bussen från min syster där hon har varit barnvakt i kväll, så det är bara att försöka hitta på något för att hålla sig i gång. *s*

Hoppas ni har haft en underbar dag i värmen och får en fortsatt fin kväll!

 

Sist ut – en liten bild på mina älskade pelargoner.. 😀

 

hemma1

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 29th april 2009
Filled Under: Inredning & design, Shopping, Textilier