Allmänt

Dolce&Gabbana klocka

klocka4

Jaha, så var man uppe första turen denna natten. Men jag ska anstränga mig att ligga och vila så mycket som möjligt i natt, hur långtråkigt det än är, för min kära sambo har väl inte helt fel när han oroar sig för hur hjärnan och kroppen kan reagera till slut på den här sömnbristen. Ligger jag så får jag ändå lite vila och kanske somnar jag till någon minut då och då. Allt är bättre än ingenting. smiley

Men först måste jag bara visa den här helt ursnygga Dolce & Gabbana-klockan. Jag var inte säker på om jag skulle lägga den under kategorin ”Smycken & klockor”, eller om den hade passat bättre under shopping och Dagens-Vill-Ha. smiley För den här klockan vill jag verkligen ha! Jag köpte ju en guldplätterad strassdekorerad Dolce & Gabbana för nåt år sen (den finns på bild under ”Shopping”), en som jag verkligen älskar, lika mycket idag som den dagen jag köpte den. Jag bär den i princip dagligen. Men ibland saknar jag en ”silverfärgad” klocka. Dels när jag bär silversmycken, men även för att de känns lite mindre ”glammiga” än de guldfärgade. Och jag är ju så himla nöjd med min första D&G, så varför inte fortsätta trenden? Hehe! Den här D&G’n skulle passa perfekt som alternativ till min nuvarande klocka. smiley Men jag skulle tro att Håkan har ett och annat att säga om onödigheten i två klockor, så det är nog dags att plocka fram spargrisen. *skratt*

För den här klockan ska sitta på min arm en gång! smiley

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...