Allmänt

Hemma igen…

lillebror1

 

Hej på er alla denna onsdagskväll!  🙂

 

Då var vi hemma igen, Loxy och jag. Det blev senare än jag hade tänkt mig, men det var det verkligen värt!

 

Före allt annat vill jag bara berätta att jag hört av min älskling och operationen har gått bra. Jag fick en bild på mms där han låg med syrgas och en massa andra konstigheter, och helst hade jag  velat vara där hos honom nu. Retligt att dom nödvändigtvis ska ha in honom till Skene. Det hade varit så mycket enklare för mig att ta mig dit om han legat här i Borås.

Men allt var i allafall bra, och det är ju huvudsaken.

 

I allafall, efter handlingen idag var jag bara hemma länge nog för att stoppa in alla kyl- och frysvaror där dom skulle vara, och så lät jag resten stå så vi skulle slippa äta middag mitt i natten. *s* Sen drog jag ner till mamma där lillebrorsan stod vid spisen idag. Han bjöd på en helt gudomligt god kycklinggryta med massa gott i. Lite lagom sting också, men absolut inte för stark. Jag gillar inte maträtter som är så starkt kryddade att man inte känner någon smak, bara hur det bränner i munnen. Kryddor för mig ska framhäva smaken, inte slå ut smaklökarna totalt. Men ja, det är min åsikt. 😀 Och grytan vi fick idag var verkligen helt perfekt!

 

Som vanligt när det är något gott så åt jag alldeles för mycket förstås. *s* Det blev bara en slät kopp kaffe för mig efteråt, och sen blev det som vanligt lite tjatter innan jag och lilleman drog oss hemåt. Nu är klockan snart halv tio, och jag har fortfarande en hel del att ta hand om här i köket. Men jag har i allafall ätit middag idag. 😉  Inte alltid jag gör det när jag är ensam hemma…

 

Så nu ska jag ta itu med resten här, och sen blir det nog bara lite slappande framför tv:n innan det blir sängdags för mig. Jag är något trött ikväll efter den här dagen, så förhoppningsvis får jag sova i natt.

Hoppas ni har en mysig kväll därute alla, och att dagen har varit bra.

Sov så gott när det blir dags, och på återseende i morgon bitti igen.

 

loxyhusse11

 

Vi saknar vår älskling och husse…

 

rosabandet-resize11

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...