Allmänt

Jag ser det snöar..! Och lite annat från igår.. ;-)

morgonkaffe14

 

God morgon på er därute alla!

 

Jaha, nu verkligen vräker snön ner här. Men jag tror inte det lägger sig idag heller, för när jag kom ut på balkongen i morse så ösregnade det, och gick sedan över till snö, så det krävs nog en hel del snö och kyla för att det inte bara ska smälta bort på marken. Men fortsätter det så här så kommer det nog bli ganska slaskigt i allafall – som jag älskar så mycket…

 

Hur som helst – vad var klockan när jag gick in här och sa god natt i går kväll för att jag var så trött? Tjugo över nio tror jag ganska exakt. Ja, efter det så satte jag igång med disken..och disken..och disken. Och när jag var klar med disken så var det dags att paketera alla nya bakverk i allehanda burkar, påsar och allt jag kunde få fram. Sen började det stora terapiarbetet med att möblera om i frysarna så jag skulle få plats med allt. Och när jag äntligen lyckats med den, nästintill omöjliga, uppgiften och började pusta ut så var klockan över tolv. Och då började jag samla ihop kökshanddukarna som legat över bullarna under jäsningen – och hittar en hel jäkla plåt med bullar till under en handduk som jag missat! Det var bara att sätta igång igen. Smälta smör, hälla upp strösocker och fixa klart de sista bullarna. Ja, sen började terapiarbetet med frysarna igen. Det var ju smockfullt där, och helt plötsligt står jag med två stora bullpåsar till!

Efter många om och men löste jag det problemet också, och så var det bara att börja diska igen.

När jag äntligen var klar och ställde mig i balkongdörren en stund så fick jag syn på något på balkongbordet.. Vad 17 är det där??

Jaha, det var ännu en långpanna med kakor som jag ställt därute för att chokladen skulle stelna, något som jag missat totalt eftersom jag täckt över den.

Suck, stön och pust! In med långpannan, fram med knivar och burkar igen och börja skära upp och paketera. Och helt plötsligt står jag med ytterligare två ”Bigpack”-burkar som ska in i frysen. Vad f****n..!

 

Men det gick! 😀 Och vi har fått två väldigt organiserade och städade frysar på köpet! 😛
Men när jag äntligen kom i säng var klockan halv två… Så mycket för den tidiga kvällen. *s*

 

Nu ska jag ta och väcka lilleman här så han får komma ut på sin morgontur innan det är dags att sätta igång med lite matlagning här. Tro det eller ej, men jag lyckades till och med bereda plats i frysen för crépésen som jag ska göra idag. 😀

 

Alltså – nu lägger sig verkligen snön! Trädgrenarna är helt vita här ute och det ligger ett lager med snö på balkongräcket. Jisses! Är det inte en smula tidigt liksom?

 

Jaja, dags att sätta igång. Hoppas min älskling ringer snart så jag får höra hur hans natt har varit. Jag saknar mitt hjärta, vill ju att han ska komma hem så jag får pyssla om honom här hemma.

Om du ser detta Håkan; Älskar dig av hela mitt hjärta! cutecolorsanibear131

 

Ha nu en fin dag alla, och på återseende lite senare!

Jag kikar in med lite recept och foton under dagen. 🙂

 

Edit: En liten bild på hur det ser ut utanför oss just nu. 😛

 

first-snow1

 

rosabandet-resize11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Snöööööööö! Hjälp!!

  2. valmina säger:

    DeT var det jag visste du e galen <3 ”gapskrattar”
    Varför kan man aldrig göra L A G O M?
    men det var väl detdära med navling HAHAHA:D) kramV

Kommentarer är stängda.