Allmänt

Dags att krypa i säng..

myspys21

 

Hej på er alla kvällsmysare! 🙂

Då var det bara en natt kvar och sen är det äntligen fredag igen, och hela helgen ligger framför oss. 😀

Vad har ni tänkt er i morgon? Kanske kila hem lite tidigare från jobbet? 😉 Passa på att slinka in i ”gottaffären” och ladda upp med lite av det ena eller det andra inför helgen? 😉

 

Själv ska jag gå till tandläkaren…! Ja, jisses vad jag ser fram emot morgondagen.. *suck*  *s*

Nej, det ska jag väl klara av hoppas jag. Blir det inte ännu värre än sist så…

 

Ikväll har jag stått vid spisen halva kvällen känns det som. Jag började alldeles för sent med att göra pannbiff och med den stora satsen med köttfärs jag gjort i ordning, så trodde jag aldrig jag skulle bli klar. Men middag fick vi till slut i allafall, om än en väldigt sen sådan. *s*

Sedan hade vi besök av goa Danne här ikväll också, som var så gullig att han körde hit våra ägg som vi egentligen skulle ha hämtat hos dem. Men även om Håkan kan köra kortare sträckor, så är han förstås jättetacksam att ha slapp ge sig ut i kväll. Knät har varit lite småbråkigt ett par dagar nu, så vi hoppas att det sista dygnets vila rättar till det lite.

 

Men nu ska jag göra mina sötpojkar sällskap inne i sängen där de ligger och har sin lilla husse/vovvestund. 🙂 Det är faktiskt sängdags för mig, så jag hinner få mig lite sömn, så dom får stå ut med att bli störda av en hona.. 😛

Jag har en tidig tandläkartid i morgon så jag måste upp på fötter bra mycket tidigare än vad jag egentligen gillar. 😉

 

Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende i morgon!

Hinner jag inte blogga före tandläkarbesöket, så säger jag det nu;

Ni får hemskt gärna hålla tummarna för mig under min hemska timme i tandläkarstolen i morgon, 9.30 – 10.30.  😀

 

Sov så gott alla söta!

 

rosabandet-resize12

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Lycka till hos tandläkaren, det kommer gå bra!

  2. säger:

    Stort lycka till hos tandläkaren! Mina tankar är hos dig och mina tummar är hållna.

    Kram

Kommentarer är stängda.