Personligt

Sömnlöst nattbabbel…

natte1

 

Hej på er därute! Eller ska jag börja inlägget med God natt egentligen tro..? Det borde ju vara så, eftersom man ofta börjar med ”God” och tiden på dygnet i andra inlägg. God morgon, God eftermiddag, God kväll… Då borde det ju bli God natt nu då..?

Haha! Ja, ni anar säkert redan vart detta bär hän. 😛

En sömnlös natt med massa värdelösa filosofier framför datorn. *s* Jag har legat snällt i min säng sedan ungefär 22.30, men nu gav jag upp. Jag har inte fått sova en blund, varken innan eller ja, definitivt inte efter, Håkan började snarka. Men jag tycker mer synd om honom, för jag märker ju hur han störs av det själv. Han sover otroligt dåligt och vaknar till nästan var femte minut, även om han inte är klar över det. Men det är ju ett problem med snarkning, så jag kan förstå att han sover oroligt nu.

Själv kan jag ju inte sova i allafall, så en sån här natt spelar det ju egentligen ingen roll. Men jag ska i allafall göra ett försök att lägga mig här ute i soffan och se om jag kan slumra till lite. Går det inte här heller så kan jag ju lika gärna gå in och lägga mig i sängen igen. Den är trots allt ganska ordentligt mycket bekvämare än soffan. För här ute kan jag bara ligga på sidorna – eller möjligtvis på rygg vilket jag avskyr – och det funkar inte för mig. Jag sover alltid i typ ”framstupa sidoläge”, annars får jag för mycket värk i axlar och höfter. Jag brukar inte skriva så mycket om min fibromyalgi, den har liksom hängt med mig i så många år nu att man har lärt sig att leva med den. Den bara hänger med under dagarna som en evig följeslagare. Men vissa perioder är det värre, och det här börjar bli en sådan. Mina muskler och mjukdelsfästen tycker inte alls om att sova på den här hårda, smala soffan.

 

Men nu är det så här det är för en period, och jag klagar egentligen inte. För vad är det för mening med det när det ändå inte går att göra något åt det? Och min älskling ligger ju knappast och snarkar för att jäklas med mig liksom. 😉 Han lider mest själv av att inte kunna sova på sidan utan tvingas ligga på rygg hela tiden. Men jag har ju den förra operationen i färskt minne, så jag vet att det här snart är över. Då får mitt hjärta sova bekvämt igen, och jag kan sova i min egen säng. 🙂

 

Äsch, nu ska jag sluta med det här nattbabblet och krypa ner i soffan. Jag har druckit en kopp ört-te här, ett ”kvällste” som ska vara rogivande. Kanske det kan få mig att slumra till en liten stund. Det vore ju välkommet i så fall. =))

 

Nu är i allafall helgen snart här igen, den här veckan tycker jag har gått superfort! Själv får jag besök av min lillasyster i morgon, så jag gissar att vi får se de dekorerade naglarna på henne i morgon. Det ska i såfall bli otroligt kul!

Hoppas nu att ni sover gott därute alla, och får en mysig fredagsmorgon!

 

På återseende då! 😀

 

ljus20

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. ett litet tips.. när du inte kan sova i din egen säng.. prova med en stor luftmadrass som du pumpar upp till max, sen släpper du ut en fjärdedel till en tredjedel av luften och den blir jätteskön att sova på var som helst.. väl värt att prova och har räddat mig i många nätter i tält t.ex

  2. säger:

    Godmorgon vännen!!
    Vad jag lider med dig som inte får sova.
    Jag har enorma problem med Ted som också snarkar, min syrra frågade mig en gång om vi hade problem med grinden som skrapade i plattorna en hel natt (Det var Ted som snarkade) och till saken är den att hon sov inte i vårt rum 🙂
    Precis som du skriver så lider dom utav det själva också. Ted har testat Silence från Apoteket. Det blir inte helt bra men den dämpar något otroligt. Tyvärr kostar den lite men det är det värt.

    Sen måste jag lida med dig igen, fy stackars dig som måste dras med både fibromyalgi och migrän. Som om inte migränen var nog. Livet är så jävla (ursäkta) orättvist att man ska behöva drabbas av fler jobbiga, kroniska saker än en.

    Ta hand om dig nu, själv ska jag börja ladda för en kryssning där jag och vänninan ska parta loss och kolla på Magnus Carlsson.

    Kramar i massor!!!

Kommentarer är stängda.