Allmänt

Trött lilleman efter gårdagsbus..

lilletrott1

 

Hej på er!

 

Hur har ni det där ute i kylan?

Fast det är ju faktiskt lite mildare nu än i morse, tack och lov. Termometern på balkongen visar 7,5+ men det är ju i solen – inte speciellt pålitligt. Eller ja, inget att klä sig efter i allafall. 😉

Jag ska försöka få med mig Loxy på en liten promenad nu, tänkte jag. Men han är inte så pigg idag efter gårdagens stadstur och bus med Boss och Elliot. Jag märkte redan i morse att det inte var som det skulle med honom, och det är benet som strular efter gårdagen. Han har inte haft några direkta problem på ett tag, men så fort han håller igång som han gjorde igår så får han ont i knät. Och ändå försökte jag hushålla med buset så mycket jag kunde, genom att bära på honom i mellanåt för att han skulle ta det lugnt.

Så idag blir det ingen längre tur utan bara en liten rastrunda. Jag vill inte att han ska få ännu mer ont eller att knät låser sig.

 

Själv har jag ägnat ett par timmar åt måleri här hemma. Inte naglar dock, utan möbler. Eller ja – möbel. *s*
Jag håller på med ett litet…vad ska man kalla det..sidobord? Det ser ut som ett nattygsbord i allafall. 😛 Men jag ska ha det som avlastningsbord och avställning i min nagelhörna. De flesta grejerna står på hyllor typ en meter ovanför mig, och det börjar bli en smula jobbigt att hoppa upp och ner hela tiden så fort man ska ha minsta lilla grej. Så det här bordet, som går på hjul, ska jag dra fram medans jag håller på och pysslar, och sedan ska även en liten hylla upp på väggen i mer lagom höjd. Men den måste också målas om, för den ser bedrövlig ut. Inte så konstigt kanske… Sedan min pappa gjorde den hyllan för ungefär 35 år sedan så har den målats om säkert 10 gånger – och varenda gång utan någon form av slipning eller borttagning av gammal färg. Så frågan är hur stor den är egentligen..haha! Den kanske krymper med flera procent när jag slipar bort all gammal färg. 😀

 

Men nu står i allafall sido/nattygs/avlastnings/avställnings-bordet och torkar, så jag ska passa på att ta en liten lugn tur med lilleman.

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

rosabandet-resize13

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...