Allmänt

Regn och rusk…

loxyipetflyfiltenorginal21

 

God morgon på er alla!

 

Hoppas ni har sovit gott i natt. Själv måste jag ha varit fullkomligt utmattad igår, för jag har sovit som en sten hela natten – i min säng! 😛 Men jag vet att Håkan har haft stora problem med knät i natt, och inte fått sova mycket alls, så jag antar att det är därför. Jag fattar inte varför smärtan helt plötsligt har ökat så enormt. Hoppas verkligen inte att det är något allvarligt.  🙁

 

Idag ska jag iväg till stan en sväng med Veronica och shoppa lite. Ingen speciellt rolig dag att gå omkring ute i precis, men vi håller oss inne i de varma butikerna. 🙂 Men det blir inte förän runt 12-tiden, så fram till dess ska jag fortsätta med mina nageldekorationer som jag påbörjade igår. Det är verkligen en sån där riktigt mörk, dyster och seg morgon idag. Loxy har inte vaknat än, Håkan ligger och slumrar på soffan och försöker ta igen lite sömn från natten, och själv vaknade jag ovanligt sent idag. Jag tror att det är mörkret ute som påverkar en mycket nu, och gör att man blir tröttare och mindre energiskt.

 

Hur som helst, nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe och sen måste jag väcka min sjusovande hund så han får komma ut en sväng. Han kommer inte bli road när han ser hur det regnar… 😉

 

Hoppas ni får en fin dag alla, trots det trista vädret.

Må så gott och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. säger:

  Härligt med shopping! DEt skulle jag behöva, men finanserna säger att jag får hålla mig lugn på det planet den här månaden.;-)
  Kram kram

 2. Hej Indra:) Hoppas att det inte är något allvarligt med knäet! Va skönt att du lyckats sova ordentligt inatt:)

  Jag bara måååste berätta en grej för dig vännen!! 😀
  Jag är så obeskrivligt glad:D Igår var jag ju på praktik för första gången, jag trivdes jättebra och allt gick toppen, och när jag bara varit där i tre timmar ungefär, vet du vad som hände!?=D=D=D Chefen frågade mig om jag ville jobba där!!!!:D ahhh kan du fatta?? Lilla jag:D Hon sa att hon var imponerad av mig och att hon var helt häpen över hur duktig jag var och att hon kunde inte förstå hur jag kunde göra så mycket som jag gjorde (tog bokningar och gjorde iordning m.m.) efter bara tre timmar:D Snällt va:) Jag blev HELT chockad. Jag tyckte inte jag gjorde något speciellt! hihi Jag blev såååå glad och självförtroendet steg ända upp till himlen tror jag! Så jag ska få extrajobba där när jag har lov och om de behöver hjälp på helger. Hon sa TILL OCH MED (:D) att jag kan få ta behandlingar om det är något jag känner att jag klarar av:D:D

  Hoppas du orkade läsa allt, med en massa smileys och helt tokigt skrivet, jag är så glad:D Du var den första här på internet som jag ville berätta för och ville inte skriva på bloggen förrän jag berättat för dig vännen:D
  Ha det toppen, stora kramar<33

 3. Hejsvejs i regnet…

 4. Här är det grått grått grått usch..
  Jag skall iväg och jobba kl 14 kan man lika gärna göra
  än att vara hemma en sån här dag..
  Hua sen får jag dra ut Revo oxå =S grrr jäkla hund haha
  han vill helst kissa ute på trappan och stå med frambenen inne så inte man blir för kall och för blöt hahah

 5. säger:

  hej på er!

  Jag håller tummarna för att inget allvarligt är fel med Håkans knä. Men va uppmärksamma på så att han inte fått en infektion?!

  kram

Kommentarer är stängda.