Allmänt

Tillbaka från Knalleland..

paket11

 

Hej på er alla!

 

Då var jag hemma igen. Det blev en längre dag än jag hade tänkt mig från början, men det har varit en jättemysig shoppingtur med kompisen. 😀  Och efteråt åkte vi hem till henne och drack lite kaffe (jag gjorde i allafall…*s*) och bubblade lite innan det var dags att åka hem med alla prylar. Och prylarna är en hemlighet än så länge. 😛 Det är nämligen en present, och även om jag inte tror att de som ska ha den läser min blogg, så tycker jag det vore dumt att ta några risker. 😉 Men jag ska fota allt och lägga upp det senare. =))

 

Nu ska jag lägga mig och vila en timme innan det är dags att laga middag. Jag kan tänka mig att Veronica är lika trött som jag, om inte tröttare. Hon kom och hämtade mig direkt efter jobbet, så det blev ingen direkt nedvarvning för henne idag. Men förhoppningsvis hinner hon också vila en stund innan resten av hennes familj kommer hem. 🙂

 

Mitt paket med rhinstones ifrån min ”Tradera-tjej” kom idag också. 😀 Hon är verkligen helt sjukt snabb med leveranserna. Jag betalade igår och har redan grejerna. Det kallar jag bra service. =))

Men nu ska jag krypa under täcket en stund så jag orkar med hela kvällen. Hoppas ni har haft en bra dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...