Allmänt

Den lilla svarta…

denlillasvarta1

 

Dagens Vill Ha för mig är en ny klänning. 🙂

Jag kan inte påstå att jag använder små glittriga festklänningar så där överdrivet ofta, men jag har några och det händer. Men en sak saknar jag, eller rättare sagt, de jag har är typ från 1812. *s* Och det är en svart klänning, den där klassiska ”lilla svarta” ni vet.

Jag har kollat runt lite på bland annat Nelly.com och hittade faktiskt en hel del fina klänningar där. Typ så många att det nog skulle bli ett problem att behöva välja. 😛

Här kommer i allafall sex stycken som jag skulle kunna tänka mig låta flytta in i min garderob.

 

nelly-dress1

De här två är lite festglammiga tycker jag, med detaljer som spets och nitar. Klänningen till vänster är en Elise Ryan, och 639:- får du betala för den här lilla saken.
Klänningen till höger kommer från Rare Fashion och har en söt spetskant runt armarna och ned på sidorna. 579:-

 

nelly-dress2

 

De här två klänningarna är helt olika i stilen, men lika snygga var och en på sitt sätt. Klänningen till vänster har ett lite romersk utseende, kommer från Meteor Shower och kostar 895:-
Den högra klänningen är mer romantisk med rosetter och band i ryggen. Denna kommer ifrån French Connection och är den dyraste av de jag fastnade för. 1199:- får du plocka fram för att få hem den här.

 

nelly-dress3

 

Två ganska klassiska men mycket söta klänningar tycker jag. Den vänstra klänningen i sammet kostar bara 349:- och är den billigaste av de här sex. Från Cheap Monday.
Den högra, lite tunikaliknande klänningen kommer ifrån Lipsy London och ligger på 749:-

 

Alla klänningarna hittar du på Nelly.com

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Jätte snygga klänningar.
    Jag gillar den första och den tredje..
    *Nice*

  2. säger:

    Tycker om den tredje 🙂

Kommentarer är stängda.