Allmänt Djur

Mysiga valpbilder på Olles bebisar! :-)

2009-11-14_0381

 

Det här är Olle, min kompis Guns söta chihuahua! =))

 

Vi ses alldeles för sällan eftersom vi bor så långt ifrån varandra. Men nu börjar det äntligen dra ihop sig. 😀 Av någon anledning så har det börjat bli lite tradition att vi ses någon av adventssöndagarna och tillbringar en dag ute hos Gun på Tjörn. Det är alltid lika roligt och i år har hon lovat att bjuda på en specialitet som hon brukar göra och som jag aldrig har ätit, nämligen äggost. Jag är sjukt nyfiken på hur det där smakar, men hon är övertygad om att jag kommer att älska det, och med tanke på att hon känner mig ganska väl så får jag väl lita på det – även om jag tycker det låter ganska skumt med äggost. *skratt*

Hur som helst, då får vi förstås träffa Olle också, och något som hade varit väldigt roligt om det går att ordna, är om vi hade haft möjlighet att träffa Olles dotter också. 😀 Han blev nämligen pappa för ett tag sedan, och tikägaren behöll en av valparna.

 

2009-11-14_0367

 

Så här stor är tjejen numera, om inte kanske ännu lite större med tanke på att det här var i somras. Men dom har ju en period i unghundsåldern då jag inte tycker att dom förändras så där himla mycket, så jag skulle tro att hon är sig ganska lik.

Jag fick faktiskt ett mail med massa foton när Olles bebisar anlände, men av någon anledning blev det inte av att jag lade ut dem här då. Så jag tänkte att jag gör det nu, för även om de små knoddarna inte är riktigt så här små längre, så kan man ju ändå njuta av söta valpbilder. 😀

 

Så här kommer lite foton på Olles små bebbar. Det är ju inte utan att man blir en smula valpsugen… 😉

 

valpar_1

 

valpar_2

 

valpar_3

 

valpar_4

 

valpar_5

 

valpar_6

 

valpar_7

 

Det var det jag hade att bjuda på. 😀

Nu ska jag återgå till köket och middagslagningen. Ha en fortsatt fin eftermiddag alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    ååh *valpkär*

  2. Oj så söta!

Kommentarer är stängda.