Allmänt

Kall morgon…

loxy33

 

God morgon på er!

 

Idag är det riktigt kallt ute! Runt nollstrecket fortfarande, och klockan är snart 10. Men det ser ut att bli en jättefin dag! Himlen är blå och solen lyser. Det känns ganska skönt efter den här långa mörka och regniga perioden. Vi får väl se hur länge vi får behålla det här vädret. Kommer det snö nu så lär det bli ganska slaskigt ute, för det är rena lervällingen utanför vårt hus.

 

Idag blir det en nagelpysseldag igen. Tror jag i allafall, man vet aldrig om jag får nåt annat infall helt plötsligt. Men först ska jag ta hand om gårkvällens disk som jag inte orkade med då. Och så ska jag ner i källaren och hämta upp våra adventsljusstakar som jag inte fått upp än. Jag var nere i källaren i söndags, men kastade bara en blick in i vårt förråd och sen gav jag upp. Jag såg visserligen kartongen som det stod julsaker på, men den stod underst i en stapel med ungefär fem kartonger ovanpå, och med Loxy i famnen så var det lite svårt. Jag släpper aldrig honom i källaren eftersom dom lägger ut råttgift där nere. Så idag ska Håkan få gå ner och hämta upp ljusstakarna, så vi får lite mysigt här hemma. 😀 Jag får skicka ner honom så fort jag kan så han inte hinner sticka iväg till garaget. *skratt*

 

Men nu ska jag först ta mig en kopp kaffe till och sen är det dags att sätta igång här hemma.

Må så gott alla och ha en bra dag!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Morn morn , sicken söt en =)

  2. Ska också pyssla naglar idag, ha en bra dag!

Kommentarer är stängda.