Allmänt

Hello Kitty-öl… ;-)

 

hellokittyol1 

Undra hur de här smakar? 😛

Sanrio har ett eget öl med Hello Kitty motiv i samarbete med Becks.

Det ska tydligen vara ett öl speciellt för tjejer. *s* Det ska vara mildare och både smaken, färgen och motivet ska locka framför allt den kvinnliga delen av befolkningen är det tänkt.

Jag skulle absolut prova dem, för jag har alltid tyckt mer om de där milda ölsorterna som till exempel Sol och Corona, så är det här något liknande så tycker jag förmodligen om det. Förutom att jag tycker flaskan är himla söt också. Och tittar man noga så ser man att även paketet är gjort som en handväska. 😛

 

Fast ska man vara krass så tror jag inte man väljer öl efter färgen på flasketiketterna, utan efter smaken. 😉

Men lite gulligt var det. =))

 

Nu ska jag ta en paus ifrån min manikyrhörna en stund. Jag har haft mamsen här på besök och fika idag också. Alltid lika mysigt. Och så har jag fått gjort ytterligare en sats med Mozartkulor. Det blev så mycket choklad och nougat kvar sist så jag köpte lite mer marsipan och körde ett gäng till. Det går alltid åt…har jag upptäckt. *s*

 

Ha en fortsatt fin dag därute, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Åh, undrar om det finns i Sverige?!

  2. säger:

    Hihi då skulle tom jag kunna dricka öl 🙂

    Tack för dina fina och omtänksamma ord! Det värmer….

    Kram

Kommentarer är stängda.